Βάνα Μπάρμπα: Ο λόγος που ξέσπασε μέσω των social media

Βάνα Μπάρμπα: Ο λόγος που ξέσπασε μέσω των social media

Την απάντησή της έδωσε η Βάνα Μπάρμπα μέσω των social media στους επικριτές της για τα σχόλια που ακολούθησαν του ατυχήματος που είχε όταν πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης στην Επίδαυρο.

«Εύκολο να κράζετε κάποιον γιατί έπεσε.. στην Επίδαυρο.. αντίθετα σαν πρόβατα που είστε…ενώ αντίθετα δεν σας ενοχλούν τραγουδιστές που παίζουν θέατρο….η πηγαίνουν στην Επίδαυρο η Ηρώδειο εκεί αλλοίμονο τι θα πει ο κόσμος.. εσείς αγαπάτε την τέχνη….καλύψτε την αμορφωσιά σας.. με την επίφαση της κουλτούρας….την υποκρισία σας..να νιώθετε μεγάλοι κρίνοντας..φθάνοντας.. ανθρώπους που πάντα θα είστε η σκιά τους. Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου . ..και να θυμάστε. Μια μερα δικη μου..όλη ..η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στο κείμενο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

 Η ηθοποιός προχώρησε σε νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και εξήγησε το λόγο που την οδήγησε στο να ξεσπάσει.

Συγκεκριμένα η Βάνα Μπάρμπα έγραψε: «Φίλοι μου αγαπημένοι είμαι ευγνώμων για αυτή την σχέση που έχουμε δημιουργήσει μέσα, από την ανάγκη της επικοινωνίας..όμως υπάρχουν κατάστασης που σε βάζουν στο να ξεπερνάς τα όρια σου..όπως εχθές…δεν διαβάζω πότε τι μου γράφετε γιατί μέσα στις καλές άποψης.. να δω τη χλεύη τη κακία..και δεν πολεμιεται φίλοι μου..μου είπανε ότι γράφτηκε…το ανεκδιήγητο…πέρα,από Επίδαυρο… ! Ευτυχώς που τσακιστηκε..να παψη τουλάχιστον να μιλάει…οπότε ανθρώπινα έβγαλα και γω τη δική μου..χολή…σε αυτούς που δεν διαβάζω.. και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.. και τη ζωή που δεν ζητάνε.. που χαίρονται με τον πόνο του άλλου…έλεος πόσο παρακάτω θα έχουμε.. τους λέω λοιπόν όση κακη ενέργεια να μου στείλετε…εγώ θα είμαι ΕΔΩ. .στο τέλος πάντα το καλό νικα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα