Γιώργος Χρυσοστόμου: Στην Αγγελική αυτοπροτάθηκα, είπα "παιδιά είναι εδώ. Θέλω ρόλο"

Γιώργος Χρυσοστόμου: Στην Αγγελική αυτοπροτάθηκα,  είπα "παιδιά είναι εδώ. Θέλω ρόλο"

Στην “Αγγελική” αυτοπροτάθηκα. Ήμασταν όλοι κλεισμένοι στην καραντίνα και πήρα τηλέφωνο και είπα “παιδιά είμαι εδώ. Θέλω ρόλο.

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε στην εκπομπή Love it, για την μεγάλη επιτυχία του Mute, για τη σειρά Αγγελική, για τα περιστατικά βίας στον χώρο της υποκριτικής αλλά και για τη προσωπική του ζωή.

Το “Mute” είναι το όνειρο ενός δεκαεννιάχρονου το 1999 κάπου στη Θεσσαλονίκη που έγινε πραγματικότητα μετά από είκοσι χρόνια. Είναι προφητική παράσταση γιατί μιλάει για τον εγκλεισμό σε διάφορα σπίτια που έζησα» είπε ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα προβλήματα, ψυχολογικά αλλά και επιβίωσης, που δημιούργησε το lockdown.

Και, κοιτάζοντας το πουκάμισό του, πρόσθεσε: «Αυτό το πουκάμισο είναι το χειρότερο που έχω αλλά επειδή το φόραγα στην πρώτη παράσταση του “Mute” είναι το γούρι μου. Κι εδώ στον Νέο Κόσμο (Θέατρο του Νέου Κόσμου) είχα τον τεχνικό τον Θοδωρή που αν δεν μου έλεγε “Γιώργο καλή επιτυχία” δεν έβγαινα. Είμαι αστρόπεδο. Όλα τα φεγγάρια, οι ανάδρομοι, οι πλανήτες με επηρεάζουν» είπε.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρίσκεται αυτή την εποχή σε συζητήσεις για την συμμετοχή του σε τηλεοπτική σειρά οι οποίες όμως δεν έχουν καταλήξει ακόμα γι’ αυτό και δεν θέλει να της συζητήσει.

Όσον αφορά όμως την περσινή συμμετοχή του στην «Αγγελική», η απάντησή του είναι αφοπλιστική.
«Στην “Αγγελική” αυτοπροτάθηκα. Είμασταν όλοι κλεισμένοι στην καραντίνα και πήρα τηλέφωνο και είπα “παιδιά είναι εδώ. Θέλω ρόλο” εξομολογήθηκε.

 Τέλος ο Γιώργος Χρυστόμου απάντησε και για τα περιστατικά βίας που είδαν το φως στον χώρο του θέατρου.

Όσο για τα περιστατικά βίας στον καλλιτεχνικό χώρο είπε: «Όλοι έχουμε ακούσει απλά σε κάποιες φράσεις υπάρχει μια φυσική άμυνα κάποιων ανθρώπων να βουλώνουν τα αυτιά τους από μόνοι τους. Ο καθένας δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες πληροφορίες που ρέουν έτσι εύκολα. Μπορώ να σας πω τότε ότι φοβήθηκα πολύ γιατί δεν ήξερα πόσο μεγάλο μπορεί να είναι αυτό. Έχω δεχθεί λεκτική κακοποίηση αλλά ήταν μέρος της συνεργασίας. Μάλλον έτσι είναι κάποια πράγματα. Αν δω ότι δεν με σέβεσαι και συνεχίζω να είμαι παρών, δεν θα με σέβεσαι και στο υπόλοιπο. Έχω φύγει δυο φορές από παράσταση επειδή με πρόσβαλαν. Δεν βιαιοπράγησα αλλά δεν φοβήθηκα να το βροντήξω κάτω, βέβαια μια μέρα μετά λες τι έχω κάνει».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. «Δεν ξέρω τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή μου, αυτή την περίοδο δουλεύω, έχω συγκατοικήσει στο παρελθόν με 3-4 όταν ήμουν φοιτητής, μεγάλες ιστορίες θα μπορούσα να μιλάω ώρες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα