Η Άντζελα Γκερέκου απαντά για τα έξοδα της κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου

Η χήρα του αείμνηστου τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, η ηθοποιός και πολιτικός Άντζελα Γκερέκου, με μια νέα ανακοίνωσή της στα social media, θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα και να βάλει τέλος στις όποιες “παρανοήσεις” ακούστηκαν σχετικά με την κηδεία του διάσημου συζύγου της.

Θυμίζουμε πως η κηδεία του αείμνηστου τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Στην κηδεία πλήθος κόσμου έσπευσε να πει το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή. 

Μετά την κηδεία, πλάνα από την οποία προβλήθηκαν σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια, αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το κόστος της κηδείας, υποθέτοντας πως έγινε με έξοδα του ελληνικού Δημοσίου, κάτι όμως που τελικά δεν ισχύει.

Με ανακοίνωσή της στα social media, η Άντζελα Γκερέκου, ξεκαθάρισε πως η οικογένειά της ανέλαβε όλα τα έξοδα της κηδείας και πως ο Δήμος Αθηναίων παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο για να τιμήσει τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Σε ανάρτησή της στο facebook η κ. Γκερέκου ανέφερε:

«Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του . Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις
θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα