O Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έρχεται τελικά το Σάββατο 24 Ιουλίου στην Ελλάδα

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έρχεται τελικά το Σάββατο 24 Ιουλίου στην Ελλάδα

Αναβολή φαίνεται πως πήρε η άφιξη του πρωταθλητή του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα που είχε ακουστεί πως θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (24/7). 

 
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα «πατήσει» τελικά Ελλάδα το Σάββατο (24/7), ενώ είναι άγνωστη ακόμα η ημερομηνία που έρθει στη χώρα, με το επόμενο Σάββατο (31/7) να «παίζει» πάντως ως πιθανή ημερομηνία. Όπως αναφέρει το novasports.gr που επικαλείται τον εκπρόσωπο του «Greek Freak», Γιώργο Πάνου, η πτήση της οικογένειας Αντετοκούνμπο δεν έχει οριστικοποιηθεί και η ατάκα του Γιάννη περί Σαββάτου -ανάμεσα στα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ- δεν αναφερόταν στην 24η Ιουλίου.

Αρκετός κόσμος πάντως ετοίμαζε μεγαλειώδη υποδοχή στον Έλληνα σταρ των Μπακς στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ενώ ταυτόχρονα υπήρχε και πρόσκληση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ώστε ο Γιάννης και η οικογένειά του να παρευρεθούν σε δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τον εορτασμό της 47ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας την ίδια ημέρα (24/7), κάτι που φυσικά δεν θα συμβεί τελικώς. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα