Αντόνιο Μπαντέρας: Επέστρεψε στην Ισπανία μετά από 25 ημέρες στη Θεσσαλονίκη

Αντόνιο Μπαντέρας: Επέστρεψε στην Ισπανία μετά από 25 ημέρες στη Θεσσαλονίκη

Για την Ισπανία αναχώρησε σήμερα ο Αντόνιο Μπαντέρας, αφού απόλαυσε τη φιλοξενία των Θεσσαλονικέων για 25 ημέρες, όπου βρέθηκε στην πόλη για τις ανάγκες της χολιγουντιανής παραγωγής The Enforcer.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, o γνωστός ηθοποιός αναχώρησε με το ιδιωτικό τζετ,  ένα Gulfstream G200 Galaxy, που ανήκει στην αυστριακή εταιρεία ενοικίασης αεροσκαφών Avcon Jet, με προορισμό το σπίτι του στη Μάλαγα.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει η ομάδα omorfa taxidia στο facebook φαίνεται το ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο φορτώνονται οι τελευταίες αποσκευές του ηθοποιού λίγο πριν αυτός επιβιβαστεί για την αναχώρησή του.

 
Ενδιαφέρον
Η παρουσία του Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη, τράβηξε το ενδιαφέρον των θαυμαστών του, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να «ρίξουν» μια κλεφτή ματιά την ώρα των γυρισμάτων στην Εθνικής Αμύνης και τη Μηχανιώνα.

Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και σε άλλα σημεία της πόλης, όπως στο λιμάνι, στον περιφερειακό, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα λόγω του αποκλεισμού συγκεκριμένου τμήματος του δρόμου, στην Πυλαία, και χθες στα Σφαγεία.

Πάντως, η επίσκεψη και παραμονή του χολιγουντιανού σταρ στη Θεσσαλονίκη, σε κάθε περίπτωση προσδίδει θετικό πρόσημο και αποτελεί μία καλή αρχή προκειμένου η πόλη να προσελκύσει και άλλες κινηματογραφικές παραγωγές προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα