Τζένιφερ Άνιστον: Οι συνήθειες που την κρατούν σε τέλεια φόρμα στα 52 της

Τζένιφερ Άνιστον: Οι συνήθειες που την κρατούν σε τέλεια φόρμα στα 52 της

Παρόλο που τα Φιλαράκια έχουν ρίξει αυλαία εδώ και αρκετά χρόνια, η Τζένιφερ Άνιστον έχει καταφέρει να μείνει στο προσκήνιο, τόσο για τις επαγγελματικές της επιτυχίες μετά την θρυλική σειρά, όσο και για τη φόρμα της. Στα 52 της, η βραβευμένη ηθοποιός και παραγωγός, δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα με πολλές γυναίκες ανά την υφήλιο να αναρωτιούνται πώς μπορεί και το κάνει.

Τζένιφερ Άνιστον: Οι συνήθειες που την κρατούν σε τέλεια φόρμα στα 52 της χρόνια
Το μυστικό της 52χρονης Τζένιφερ Άνιστον, σύμφωνα με το healthdigest.com, φαίνεται να είναι η σωστή ισορροπία άσκησης, περιποίησης και διατροφής. Αναφορικά με την άσκηση διατηρεί μία ρουτίνα η οποία εναλλάσσεται σε καθημερινή βάση, ώστε να διατηρεί το ενδιαφέρον της πάντα αμείωτο. Κάνει μποξ, ασκήσεις με σκοινί, προπόνηση ενδυνάμωσης και πολλές ασκήσεις με λάστιχα. Αθεράπευτη λάτρης της γιόγκα, ενσωματώνει αγαπημένες ασκήσεις της στην καθημερινή ρουτίνα προπόνησής της. Το πρόγραμμά της εναλλάσσεται συχνά έτσι ώστε να δίνει στο σώμα της την ευκαιρία να μάθει να αντιδρά και να αλλάζει με θετικό τρόπο, αναφέρει χαρακτηριστικά η προπονήτριά της.

Η Άνιστον διασφαλίζει, επίσης, ότι παραμένει καλά ενυδατωμένη, αν και προειδοποιεί να μην καταναλώνετε πολύ νερό πριν και μετά από μια προπόνηση. Παραμένοντας ενυδατωμένη όλη την ημέρα εξασφαλίζει, επίσης, ότι θα είναι γεμάτη με ενέργεια.

Όσον αφορά τη διατροφή της, έχει τα αγαπημένα της smoothies, λατρεύει τα υγιεινά σνακ ή τα κατεψυγμένα σταφύλια και προτιμάει τροφές πλούσιες σε υγιή λίπη, όπως το αβοκάντο και ο σολομός.

Ενώ η αφοσίωση της Άνιστον τόσο στην υγιή και ισορροπημένη φυσική της κατάσταση είναι άκρως εντυπωσιακή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να της μοιάσετε. Αρκεί να έχετε πειθαρχία και να εφαρμόσετε τις συμβουλές της, υιοθετώντας τις πρακτικές της φυσικής κατάστασης και της διατροφής της τηλεοπτικής Ρέιτσελ. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να τις προσαρμόσετε στις ανάγκες και την καθημερινότητά σας και αν μείνετε συνεπείς, θα μπορείτε και οι ίδιες να νιώθετε σαν την αγαπημένη σας σούπερ σταρ. Υγιείς, σε άριστη φόρμα και γεμάτες με ενέργεια.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα