Ντέμης Νικολαΐδης - Δέσποινα Βανδή: Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια

Ντέμης Νικολαΐδης - Δέσποινα Βανδή: Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν είναι πια μαζί και επίσημα. Χθες 15 Ιουλίου το άλλοτε λαμπερό και δημοφιλές ζευγάρι με μια λιτή ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα την είδηση της λύσης του γάμου του μετά από 18 ολόκληρα χρόνια. Με 40 λέξεις (τόσες είναι οι λέξεις της επίσημης ανακοίνωσης) γράφτηκε το φινάλε σε ένα love story που κράτησε δύο δεκαετίες.

Για όσους δεν γνώριζαν η είδηση του χωρισμού έσκασε σαν βόμβα, για το στενό κύκλο του ζευγαριού όμως ήταν κοινό μυστικό. Έμενε απλά η… επίσημη ανακοίνωση για τον Τύπο. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala τον Νοέμβριο του 2018 μιλούσε με πάθος για τον άνδρα της ζωής της για εκείνον που της χάρισε δύο υπέροχα παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο. Τίποτα δεν προμήνυε το τέλος αυτού του γάμου...

Ο χωρισμός του ζευγαριού ήταν γεγονός εδώ και λίγους μήνες και, μάλιστα, η πρόσφατη επιτυχία της τραγουδίστριας, με τίτλο «Πέτρα» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Γιώργου Θεοφάνους, έμελλε να τον «σφραγίσει». Οι δυο τους μιλούσαν σπάνια δημόσια για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο πριν από πέντε χρόνια είχαν «συναντηθεί» στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στην εκπομπή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Sport Fm.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε τα βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα