Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο μήνυμά της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο η Κατερίνα Καινούργιου, έπειτα από την περιπέτεια που είχε με την υγεία της. Η παρουσιάστρια απουσίασε από την εκπομπή της στο ΟPEN την Παρασκευή, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να ενημερώνει τους τηλεθεατές ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία και εισήχθη στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

 Η παρουσιάστρια του OPEN, το μεσημέρι του Σαββάτου ενημέρωσε μέσω instagram τους φίλους της για την κατάσταση της υγείας της. «θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και τα μηνύματά σας. Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά. Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε. Να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια. Η ενέργειά μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας. Να μιλάτε μαζί του, να τον «χαϊδεύετε», να τον αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία! Σας ευχαριστώ και πάλι», έγραψε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα