Πατέρας Μέγκαν Μαρκλ κατά της Όπρα: Εκμεταλλεύτηκε τον αδύναμο Χάρι για δικό της όφελος

Πατέρας Μέγκαν Μαρκλ κατά της Όπρα: Εκμεταλλεύτηκε τον αδύναμο Χάρι για δικό της όφελος

Δριμεία κριτική στην Όπρα Γουίνφρεϊ άσκησε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας. Ο άνδρας, με τον οποίο η Μέγκαν έχει κόψει κάθε επικοινωνία, κατηγόρησε την τηλεπαρουσιάστρια ότι εκμεταλλεύτηκε το πριγκιπικό ζεύγος, και δη τον πρίγκιπα Χάρι, για προσωπικό όφελος.

«Νομίζω πως η Όπρα Γουίνφρεϊ “παίζει” με τον Χάρι και την Μέγκαν», δήλωσε ο Τόμας Μαρκλ, στα πλαίσια συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «40 Minutes Australia».

«Θεωρώ ότι η Όπρα τους χρησιμοποιεί για να επεκτείνει το δίκτυό της και να φτιάξει καινούργιες εκπομπές. Πιστεύω ότι εκμεταλλεύεται έναν αποδυναμωμένο άνδρα, κάνοντάς τον να λέει πράγματα που δεν πρέπει να λέγονται στην τηλεόραση», σχολίασε ο Μαρκλ.

Στη διαβόητη συνέντευξή τους με την Όπρα, ως γνωστόν, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν μιλήσει ιδιαίτερα αποκαλυπτικά για τη δυσάρεστη εμπειρία τους κοντά στη βασιλική οικογένεια, κατηγορώντας το παλάτι για ρατσισμό εναντίον της Μέγκαν, καθώς και για το γεγονός ότι κανείς δεν είχε συμπαρασταθεί στην ίδια, όταν αυτή εμφάνισε αυτοκτονικές τάσεις.

Λίγες εβδομάδες μετά, ο Χάρι συνεργάστηκε ξανά με την Όπρα Γουίνφρεϊ για την κυκλοφορία μιας δικής τους εκπομπής, υπό τον τίτλο «The Me You Can’t See». Η εκπομπή προβάλλεται στο Apple+ TV και εστιάζει σε ζητήματα ψυχικής υγείας. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, ο πρίγκιπας αναφέρθηκε ξανά στην ψυχολογική πίεση που ο ίδιος και η σύζυγός του υπέστησαν, όσο ακόμη βρίσκονταν στην Μ. Βρετανία.

Μέχρι στιγμής, ούτε ο πρίγκιπας Χάρι, ούτε και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν σχολιάσει τις δηλώσεις του Τόμας. Είναι γνωστό πως, εδώ και χρόνια, η Μέγκαν έχει πάψει να κρατά επαφή με τον πατέρα της.

Το 2018, ενόψει του γάμου της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι, ο Τόμας Μαρκλ φέρεται να είχε συνεργαστεί με παπαράτσι, «στήνοντας» μαζί τους δήθεν αποκλειστικές φωτογραφίες από τις προετοιμασίες του γάμου. Ο άνδρας είχε ακόμη διαρρεύσει στον Τύπο ένα γράμμα της κόρης του προς τον ίδιο.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες, εν τέλει την ευθύνη ανέλαβε η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν, Σαμάνθα, ισχυριζόμενη πως το έκανε για να «ωφελήσει τον πατέρα της και το παλάτι». Παρόλα αυτά, ο Τόμας Μαρκλ δε συνόδευσε την κόρη του ούτε και παραβρέθηκε τελικά στον γάμο.

Έκτοτε, ο πατέρας της Μέγκαν έχει εμφανιστεί πολλές φορές στα πρωτοσέλιδα εντύπων, έχοντας, μεταξύ άλλων, δηλώσει ότι η κόρη του «κατέστρεψε τη βασιλική οικογένεια» και ομολογώντας ότι ο ίδιος κάνει χρήση κοκαΐνης.

Στην συνέντευξη με την Όπρα, η Μέγκαν είχε αναφερθεί στις τεταμένες σχέσεις της με τον πατέρα της, καθώς και στις σχέσεις του ίδιου με τον Τύπο.

«Είχα προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του. Του είπα ότι, αν είναι ειλικρινής μαζί μου, ίσως μπορέσει να γίνει κάτι για να διορθώσουμε τα πράγματα. Δεν το έκανε και αυτό μου “χτύπησε” πολύ άσχημα, ειδικά τώρα που έχω γίνει και εγώ μητέρα», είχε πει η Μέγκαν.

etypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα