Survivor: Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Τζέιμς, δεν το πίστευα είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Survivor: Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Τζέιμς, δεν το πίστευα είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, το πρωί του Σαββάτου, σχολιάζοντας την απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης δεν έκρυψε πως στεναχωρήθηκε με τη συγκεκριμένη απόφαση.

Όπως αναφέρει το zappit, ο Κώστας Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Open πως «δεν το πίστεψα πως αποφάσισε ο Τζέιμς να αποχωρήσει και δεν το πίστευα μέχρι εκείνη τη στιγμή που τον είδα να φεύγει. Αυτός ο άνθρωπος έχει περάσει πάρα πολλά μέσα, ήλπιζα ότι θα πήγαινε μέχρι πολύ μακριά. Στεναχωρήθηκα, γιατί είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό στο παζλ του Survivor».

«Έβλεπα συνεχώς να μπαίνουν νέοι παίκτες στο Survivor και πίστευα ότι θα έπαιρνε παράταση. Πόσο, όμως, δεν ξέραμε», πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor, για να συμπληρώσει: «Δεν υπήρχαν ενδείξεις για την απόφαση του Τζέιμς να αποχωρήσει από το Survivor».

Τέλος, σημείωσε: «Όλοι κουραζόμαστε, λέμε πράγματα τα οποία όμως ξέρουμε ότι είμαστε εκεί σαν αληθινοί Survivors και κάνουμε υπομονή».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα