Νίκος Μπάρκουλης: Προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κάνατε και με εκείνον

Νίκος Μπάρκουλης: Προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κάνατε και με εκείνον

O γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, έχει μεγαλώσει αρκετά και το τελευταίο διάστημα ασχολείται ενεργά με τα social media και πιο πολύ με το Tik Tok κάνοντας τα δικά του βιντεάκια. Ωστόσο, ένα βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα στο οποίο ακολουθούσε ένα trend βάσει του οποίου το πρόσωπο του βίντεο έπρεπε να “δώσει το χέρι του” στο πρόσωπο που του κατέστρεψε τη ζωή, στάθηκε η αφορμή να κυκλοφορήσουν κάποια δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως ο αείμνηστος ηθοποιός κατέστρεψε τη ζωή του γιου του.


Αυτά τα δημοσιεύματα φαίνεται να ενόχλησαν ιδιαίτερα τον Νίκο Μπάρκουλη ο οποίος μέσω ενός νέου βίντεο εξηγούσε πως αυτό που είχε γράψει τότε δεν ήταν τίποτα άλλο από τη “συναισθηματική καταστροφή” που ένιωσε όταν ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

 Έκανα ένα βίντεο, ήταν ένα trend που έλεγε δώσε το χέρι σου στο άτομο που σου κατέστρεψε τη ζωή. Το έδωσα στον πατέρα μου, μόνο που έκανα ένα twist είπα “μπαμπά που έφυγες τόσο νωρίς” εννοώντας που έφυγες τόσο νωρίς από τη ζωή μου μιας και ήμουν τόσο μικρός σε ηλικία.

19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κανατε και με εκείνον,5 χρόνια μετά τον κατηγορείτε για την ζωή μου.Δεν σας το επιτρέπω!

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το μήνυμα του, τι έγραψε, ποιους κατηγορεί

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα