Η Δέσποινα Μοιραράκη μαρτύρησε την πραγματική της ηλικία

Η Δέσποινα Μοιραράκη μαρτύρησε την πραγματική της ηλικία

Γενέθλια είχε πριν λίγες μέρες η Δέσποινα Μοιραράκη και το γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα η οποία της πρόσφεραν μια κατακόκκινη τούρτα σε σχήμα καρδιάς.

Τα κεράκια που διακοσμούσαν την τούρτα σχημάτιζαν τον αριθμό 41 και αμέσως στήθηκε πάρτι στο twitter για την ηλικία της Δέσποινας Μοιραράκη.

«1η Μαΐου 19- -1η Μαΐου 2021 ‼️κάποτε… ήμουν 39! Μετά έγινα 40! Και σήμερα έγινα… 4‼️ Να με χαίρεστε» έγραψε η Δέσποινα Μοιραράκη σε ανάρτησή που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και στην οποία πόζαρε μπροστά στην τούρτα της.

 
Το πρωί της Πέμπτης, η «βασίλισσα των χαλιών» σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Happy Day» του Alpha αναφέρθηκε στην ηλικία και μαρτύρησε την ημερομηνία γέννησης της.

«Πέρασα το Πάσχα εδώ στο κτήμα στον Ωροπό που το έχω όσα χρόνια είμαι γεννημένη. Γεννημένη είμαι πολλά χρόνια, αφού έχω γιο ο οποίος ο μεγάλος μου γιος, ο Γιώργος είναι 41 ετών. Ο μικρός μου γιος, ο Τασούλης είναι 34 και η ψυχή της μανούλας τους είναι 41 ίσως και λίγο παρακάτω. Να το πω και δημοσίως και να λήξει το θέμα. 1/5/1960 εγεννήθει η Δέσποινα Μοιραράκη» είπε η επιχειρηματίας μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO