Χριστίνα Κεφαλά: Όταν μπήκα στο Survivor με επηρέασε κυρίως πώς θα με δει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Χριστίνα Κεφαλά: Όταν μπήκα στο Survivor με επηρέασε κυρίως πώς θα με δει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι της Πέμπτης αφού ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής η πόρτα άνοιξε και εισέβαλε στο πλατό η Χριστίνα Κεφαλά.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε αρχικά: «Θεώρησα πολύ λογικό να φύγει ο Αλέξης. Όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι δεν το καταλάβαινα, τώρα που βγήκα έξω είδα την εικόνα που είχε. Ο Αλέξης είναι πολύ έξυπνος και χειριστικός. Όλοι ήμασταν πραγματικοί μπροστά στην κάμερα αλλά μερικοί ήθελαν να φανούν λίγο παραπάνω» είπε ενώ δήλωσε βέβαιη ότι μεταξύ εκείνης και της Άννας Μαρίας Βέλλη θα έφευγε  η δεύτερη.

Στην συνέχεια αναφερόμενη στο φλερτ που είχε με τον Σάκη πριν μπει στο Survivor είπε: «Εμένα όταν μπήκα στο παιχνίδι με επηρέασε αυτό λίγο όχι ως προς τον Σάκη αλλά πώς θα αντιμετωπίσω τη Μαριαλένα και κυρίως πώς θα με δει. Κάθισα μαζί της, το βρήκα. Της εξήγησα τα πράγματα πώς ήταν. Αυτό που με επηρέαζε και ήθελα να το φτιάξω στο παιχνίδι ήταν η σχέση μου με τη Μαριαλένα, για να νιώσω καλά» .

 «Ο Τζέημς είναι πολύ έξυπνο παιδί και είναι από τα πρώτα άτομα 24 χρονών με τόσο μεγάλη ευφυΐα. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει εκεί μέσα. Κάποιοι πάνε με τον σταυρό στο χέρι, κάποιοι με την ευφυΐα, κάποιοι με τα αγωνίσματα» είπε στην συνέχεια.