Πάνος Καλλίδης: Αποκάλυψε γιατί δεν έχει κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του έπειτα από 16 χρόνια

Πάνος Καλλίδης: Αποκάλυψε γιατί δεν έχει κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του έπειτα από 16 χρόνια

Δεν κάνω πρόταση γάμου γιατί δεν έχω κουμπάρο/κουμπάρα. Πρέπει να το κάνω. Είναι και αυτός ένας λόγος, ότι φοβάμαι την απόρριψη. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πει όχι...

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε ο Πάνος Καλλίδης, λίγες ημέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor 4». Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία που έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά και γιατί δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Λεάννα Μάρκογλου.

 «Ψάχνω κουμπάρα! Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Είμαι υπέρ του γάμου και της οικογένειας. Είναι ο άνθρωπος μου, δεν ψάχνω για κάτι καλύτερο, είναι ό,τι καλύτερο. Δεν κάνω πρόταση γάμου γιατί δεν έχω κουμπάρο/κουμπάρα. Πρέπει να το κάνω. Είναι και αυτός ένας λόγος, ότι φοβάμαι την απόρριψη. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πει όχι» εξομολογήθηκε ο ίδιος στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές του ΑΝΤ1 ρώτησαν τον Πάνο Καλλίδη, αν μετέφερε κάποιο μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη ότι η Μαριαλένα τον χωρίζει. «Πριν από τρεις βδομάδες που είχα φύγει ήταν διαφορετικές οι ομάδες και ήταν άλλες οι συνθήκες. Όταν έφυγα εγώ ίσχυε αυτό που είχε πει η Μαριαλένα ότι έχει κάτι σοβαρό έξω και ότι της άρεσε αυτό που έχει έξω. Αυτή την εικόνα έβλεπα εγώ, αυτή την εικόνα μετέφερα στην Ελλάδα. Ο Γιώργος είχε έρθει στο σπίτι και του είπα ότι ισχύει η σχέση του και ότι δεν τρέχει κάτι με τον Σάκη.

 Αυτό που έβλεπα εγώ δεν ήταν μια αναζωπύρωση της παλιάς σχέσης. Ένας λόγος που μπήκε ο Σάκης μέσα ήταν γιατί ήταν ο πρώην της Μαριαλένας. Εγώ νομίζω πως είναι ακόμα μαζί η Μαριαλένα με τον Γιώργο. Ο Γιώργος πιστεύω ότι θα περιμένει τη Μαριαλένα».