Η Βαλέρια Χοψονίδου αποκαλύπτει τις δυσκολίες του Survivor & μοιράζεται την εμπειρία της!

Η Βαλέρια Χοψονίδου αποκαλύπτει τις δυσκολίες του Survivor & μοιράζεται την εμπειρία της!

Η σχεδιάστρια ρούχων Βαλέρια Χοψονίδου βρέθηκε στην παρέα των Roomies, και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκεί, αλλά και το ποιον βλέπει ως νικητή του παιχνιδιού!
Μιλώντας για το πώς αντέχεται η… βρώμα στο Survivor, καθώς οι παίκτες δεν έχουν την ευκαιρία λόγω των συνθηκών να απολαύσουν ένα κανονικό αφρόλουτρο, η ίδια είπε γελώντας ότι «Μετά το συνηθίζεις. Εγώ μπήκα ένα μήνα μετά, και τα παιδιά ήταν ήδη εκεί. Κυρίως με τα πόδια, στην αρχή δεν παλεύεται!

«Με την Ελευθερία ήμασταν αρκετά κοντά στο παιχνίδι, γιατί τη γνώριζα και από παλιά. Δεν πρόλαβα να δεθώ με κανέναν από τους άλλους συμπαίκτες μου, γιατί έμεινα και λίγο καιρό. Και με την Έλενα ήρθαμε κοντά. Με τα υπόλοιπα παιδιά είχαμε κανονικές σχέσεις, όπως είναι σε μια ομάδα», ανέφερε η ίδια.

«Όταν μπήκα στο παιχνίδι τα παιδιά με ρώτησαν τι γίνεται έξω και τι λένε για αυτούς. Όλοι με ρώτησαν, αλλά εγώ δεν είχα προλάβει να δω επεισόδια, είχα δει πολύ λίγα», αποκάλυψε ακόμα, ενώ σημείωσε ότι υπάρχουν και security στο Survivor γύρω από την περιοχή που βρίσκονται οι ομάδες, και η ίδια δε γνωρίζει πώς τα κατάφεραν να φύγουν συμπαίκτες της από το σημείο χωρίς να τους αντιληφθούν.

«Τα φαβορί για εμένα είναι ο Μπόγδανος, ο Τζέημς, η Καρολίνα και η Μαριαλένα», είπε ακόμα η Βαλέρια Χοψονίδου, κάνοντας τις δικές της προβλέψεις για το ποιον βλέπει κοντά στο τρόπαιο.

Τέλος, η όμορφη σχεδιάστρια έπαιξε το παιχνίδι των ερωτήσεων με τις Roomies, με απολαυστικές ερωτήσεις, αλλά και απαντήσεις που χαρίζουν γέλιο!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα