Θετική στον κορονοϊό η Ελεονώρα Μελέτη: Θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από face time

Θετική στον κορονοϊό η Ελεονώρα Μελέτη: Θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από face time

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη και το γνωστοποίησε η ίδια μέσω των social media ώστε να ενημερώσει όσους ήρθε σε επαφή τις τελευταίες μέρες ως όφειλε.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανησύχησε καθώς παρατήρησε κάποια συμπτώματα και έσπευσε να κάνει τεστ για τον κορονοϊό το οποίο και βγήκε θετικό.

Η δημοσιογράφος έχει ήπια συμπτώματα όμως αυτό που την πληγώνει περισσότερο είναι πως δεν θα καταφέρει λόγω του κορονοϊού να βρίσκεται στο πλευρό της κόρη της που έχει γενέθλια σε λίγες μέρες, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα για να προφυλάξει την οικογένεια της.

Αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: Τη πρώτη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 9 μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου… την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία!!! Της έχω παραγγείλει τη τούρτα της, ήθελε να έχει πάνω τον κακό λύκο κ τη «Τοφιτσα»….

Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες κ μερικά μικρά κλασσικά συμπτώματα αν κ έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις…

Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά τεστ COVID.

Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ενημερώσω ως οφείλω, δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο κ στην τηλεόραση, έβγαλα το παιδί μου βόλτα στις κούνιες, πήγα σούπερ μάρκετ, πήγα κομμωτήριο … πάντα τηρώντας τα μέτρα. Πλέον όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα κ τα κρούσματα πολλά.

Τα συμπτώματα είναι ήπια, δέκατα κ πόνος στους μύες.

Αυτό όμως που με σκίζει στα δυο είναι ότι φέτος θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από face time…

Να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας κ τους γύρω σας!!!

Κ ας σκεφτόμαστε ΘΕΤΙΚΑ

 https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα