Κωνσταντίνος Παντελίδης: Τιμή μου που με συγκρίνουν με τον Παντελή - Τι είπε για τoν θάνατό του

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Τιμή μου που με συγκρίνουν με τον Παντελή - Τι είπε για τoν θάνατό του

Για τον αγαπημένο του αδελφό Παντελή και την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι μίλησε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «τΑ ΝΕα» υποστηρίζει ότι «είναι τιμή μου όταν μου λένε ότι η φωνή μου μοιάζει με του Παντελή.

Ήταν ο κορυφαίος τραγουδιστής στην Ελλάδα για μια εποχή. Εδώ μοιάζουν οι φωνές ανθρώπων που δεν έχουν καμία συγγένεια μεταξύ τους. Δεν θα μοιάζει η δική μου με του αδελφού μου;" και προσθέτει: «δεν με φοβίζει η σύγκριση. Μοιάζει η χροιά της φωνής μας, αλλά δεν τον μιμούμαι. Αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς και από την ομιλία μου». Σε ερώτηση για το εάν αισθάνεται ευνοημένος ή ευθύνη, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης απάντησε ότι «είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να κουβαλάει κανείς στις πλάτες του ένα τόσο μεγάλο όνομα.

Για την απώλεια του αδελφού του, ο Κωνσταντίνος τόνισε ότι «ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για όλη την οικογένεια και όσοι έχουν βιώσει κάτι τέτοιο καταλαβαίνουν. Σαν οικογένεια είχαμε δύο επιλογές ... Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα