Εξιτήριο για τη Μαρίνα Πατούλη: Νιώθω πολύ καλύτερα - Τι τη συγκλόνισε περισσότερο

Εξιτήριο για τη Μαρίνα Πατούλη: Νιώθω πολύ καλύτερα - Τι τη συγκλόνισε περισσότερο

Εξιτήριο πήρε η Μαρίνα Πατούλη η οποία όπως είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Alpha, Καλύτερα δεν γίνεται, νιώθει πολύ καλύτερα. Μάλιστα, η κυρία Πατούλη εκμυστηρεύτηκε τι ήταν αυτό που τη συγκλόνισε αλλά και της κράτησε παρέα τις τέσσερις ημέρες νοσηλείας.

«μόλις πήρα εξιτήριο και βγήκα από το νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα από την Τετάρτη. Νιώθω πολύ καλύτερα. Έχω ένα πρόβλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, για το οποίο θα συνεχίσω να παίρνω φαρμακευτική αγωγή, θα είμαι υπό παρακολούθηση» αναφέρθηκε αρχικά στην κατάσταση της υγείας της. Μετά πρόσθεσε: «τις τέσσερις μέρες που έμεινα εκεί, πέρα από τη φροντίδα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, αυτό που με συγκλόνισε και μου κράτησε παρέα τις δύσκολες ώρες και ήταν ένα μάθημα ζωής, ήταν τα αμέτρητα μηνύματα από γυναίκες που πέρα από την αγάπη και τη συμπαράστασή τους μοιράστηκαν μαζί μου την προσωπική τους ιστορία. Είναι κάτι ασύλληπτο. Με συγκλονίζει πώς μιλάμε για την Ελλάδα του 2021 και ακόμη βλέπεις ότι υπάρχει κάθε μορφή κακοποίησης στη γυναίκα, τι στερεότυπα εξακολουθούν να υπάρχουν σε μία πολύ βαριά ανδροκρατούμενη κοινωνία όσο κι αν λέμε ότι έχουμε προχωρήσει μπροστά».

Συνέχισε λέγοντας: «όλα αυτά τα αφήνω πίσω μου και βγαίνω αισιόδοξη με μεγάλη ανυπομονησία να δω τον Αλέξανδρο. Θεωρώ ότι πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ότι μας πληγώνει. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Πραγματικά νιώθω πολύ καλά. Είμαι ευγνώμων σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και σε όλες αυτές τις γυναίκες που με στήριξαν σε αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο» υπογράμμισε σημειώνοντας παράλληλα: «αυτήν τη στιγμή προέχει η υγεία μου, γιατί έχω να μεγαλώσω ένα παιδί και πρέπει να σταθώ δίπλα του, γιατί και αυτό έχει υποστεί όλον αυτόν τον καταιγισμό. Όλοι θα μπορέσουμε με μια συνεννόηση να προχωρήσουμε. Ο χωρισμός είναι ένα βαρύτατο πένθος αλλά θεωρώ ότι -μην με παρεξηγήσετε- κάποια πρόσωπα που έχουμε την τύχη να είμαστε πιο προβεβλημένα θα πρέπει να δίνουμε δύναμη και να περνάμε μηνύματα σε όλες τις γυναίκες» είπε και απέφυγε να απαντήσει αν είχε επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα