Τέτα Καμπουρέλη για τη σύλληψη του συζύγου της: Προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση

Σε κατάσταση σοκ η γνωστή αισθητικός Τέτα  Καμπουρέλη  μετά τη σύλληψη του συζύγου της  ο οποίος φέρεται να είναι ο  άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την διάρρηξη των 4 εκατομμύριων ευρώ στις θυρίδες του τραπεζικού καταστήματος γνωστής τράπεζας στην περιοχή του Ψυχικού.

Λίγο μετά το πέρας της ανάκρισης δηλώνει στο real.gr  «Προσπαθώ  να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου και να διαχειριστώ την κατάσταση. Δεν έχουμε δει ακόμα τη δικογραφία».  
Πoινική δίωξη
 
Λίγο νωρίτερα ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον 58χρονο. Ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή προθεσμία για την Παρασκευή.

Παράλληλα το απόγευμα της Τρίτης έγινε έρευνα στο στούντιο της γνωστής αισθητικού από αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας που ερευνούσαν την υπόθεση. 

Οπως είχε αποκαλύψει η Realnews ο δράστης είχε κινηθεί υποδυόμενος τον πελάτη, το περασμένο καλοκαίρι, μελετώντας τον χώρο στον οποίο οργάνωσε μια κινηματογραφική διάρρηξη με λεία περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ.

Μετά από εξονυχιστική έρευνα η αστυνομία έφτασε στον εντοπισμό του, αφού πρώτα κατόρθωσε να ταυτοποιήσει το DNA που εντόπισε στην αίθουσα των θυρίδων.

Σε κατάσταση σοκ, η γνωστή αισθητικός που αυτή την ώρα ανακρίνεται, δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες,  στους αστυνομικούς ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με την υπόθεση και ότι θεωρεί απίθανο το ενδεχόμενο πίσω από την κινηματογραφική διάρρηξη να κρύβεται ο σύζυγός της.

Ωστόσο για τους έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλειας ο 58χρονος σεσημασμένος σύζυγός της είναι δεδομένο ότι είχε «βοήθεια» εξαιτίας των πολύ καλών πληροφοριών που τον οδήγησαν σε μια οργανωμένη διάρρηξη η οποία έγινε αντιληπτή μετά από μήνες στο τραπεζικό υποκατάστημα στο Χαλάνδρι.

Οι ώρες που θα ακολουθήσουν θα είναι δύσκολες για την γνωστή αισθητικό η οποία θα πρέπει να πείσει τους αστυνομικούς ότι πράγματι δεν είχε καμία ανάμειξη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα