Δαδακαρίδης: Προχθές επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, χθες μέτριοι κι αύριο κάποια άλλη προσβολή

Δαδακαρίδης: Προχθές επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, χθες μέτριοι κι αύριο κάποια άλλη προσβολή

«λίγη τσίπα, ρε παιδιά, που θα έλεγαν και οι παλιοί. Λίγη μπέσα… " δήλωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

 
 
 
Στο OK! και στην Φανή Πλατσατούρα τοποθετήθηκαν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κι ο Μιχάλης Σαράντης για όσες καταγγελίες γίνονται για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της Τέχνης αλλά κι όσα σχόλια έχουν ακουστεί.

Θα ήθελα κι ένα σχόλιό σας για όσα έχουν ακουστεί κι από τη υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη περί «εξαπάτησης» και «βαθιάς υποκριτικής Τέχνης» αλλά και από τον συνήγορο υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος μίλησε για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Μιχάλης: Μου φαίνονται τόσο αστεία αυτά τα πράγματα, που μόνο να τα «καφρίσω» μπορώ. Όσα έχουν ειπωθεί αυτές τις μέρες ξεπερνούν την προσωπική μου αισθητική. Δηλαδή, να σου απαντήσω στα σοβαρά πώς μου φαίνεται η φράση «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» ή για το ότι η Μενδώνη μπέρδεψε την υποκρισία με την υποκριτική Τέχνη; Δεν θέλω να μπω σε αυτό τον βούρκο. Θέλω να σκέφτομαι και πολύ συνειδητά να λέω στον εαυτό μου «Μιχάλη, όλη αυτή η ιστορία γίνεται για να οδηγηθούμε σε μια καλύτερη και πιο φωτεινή
κατάσταση».

 Πυγμαλίων: Θα συμφωνήσω με όσα λέει ο Μιχάλης, όπως και με άλλους 10.000 συναδέλφους μου που έχουν την ίδια άποψη. Θεωρώ απαράδεκτη την έκφραση «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος». Μιλάμε για ανθρώπους. Τίμιους, ευλογημένους και ευγενείς ανθρώπους. Προχθές ήταν το «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι», χθες ήταν το «μέτριος», αύριο θα είναι κάποια άλλη προσβλητική φράση και –χαζά παραπλανητική– άποψη. Λίγη τσίπα, ρε παιδιά, που θα έλεγαν και οι παλιοί. Λίγη μπέσα… Όσον αφορά το υπουργικό κομμάτι, θεωρώ απαράδεκτη την επιλογή των συγκεκριμένων λέξεων γιατί υποτίθεται ότι είναι η υπουργός του Πολιτισμού. Η υπουργός της υποκριτικής Τέχνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα