Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν περίμενα κάποιες δηλώσεις του Περικλή, για μένα έκλεισε ο κύκλος

Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν περίμενα κάποιες δηλώσεις του Περικλή, για μένα έκλεισε ο κύκλος

Για τον Περικλή Κονδυλάτο, τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τον Βαγγέλη Περρή μίλησε στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη, η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Βλέποντας τις επιδόσεις μου στους αγώνες, το πλατό ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό. Στεναχωρήθηκα πολύ για όσα ακούστηκαν για την οικογένειά μου. Για μένα η οικογένεια είναι σημαντικό και ιερό. Ήταν η στιγμή που ζορίστηκα περισσότερο. Δεν ήθελα να ακούν και αυτοί κάποια πράγματα και να στεναχωρηθούν. Δεν περίμενα κάποιες δηλώσεις του Περικλή. Συνεχίζει να κάνει, αλλά για μένα ο κύκλος έχει κλείσει. Δεν μπορώ να σχολιάζω την κάθε ανάρτηση που κάνει. Δεν ακολουθούμε ο ένας τον άλλον στο Instagram», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη πρόσθεσε επίσης: «Δεν μου άρεσε αυτό που έκαναν στον Τριαντάφυλλο με το φαγητό, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Ο Τριαντάφυλλος με κατηγορούσε ότι εξαγόραζα παίκτες, μου το είχε πει και η Σοφία. Δεν έχω τολμήσει να μπω στο τουίτερ και να διαβάσω τα σχόλια. Θα περάσω ωραία; Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν πολύ υποστηρικτικός, μου είπε να το ρισκάρω και να πάω. Βαγγέλη μου, αγαπημένε μου. Έχουμε ιδιαίτερη σχέση. Ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη Περρή γιατί ήταν από τους λίγους, ίσως ο μόνος που με στήριξε».