Δημόσιο ξέσπασμα του Μπιμπίλα για την εκπομπή της Πάνια. Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Δημόσιο ξέσπασμα του Μπιμπίλα για την εκπομπή της Πάνια. Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με μια ανάρτησή του στο Facebook ξέσπασε κατά της εκπομπής Αννίτα Κοίτα, καθώς δεν τηρήθηκε η ώρα που ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε πολλές εκπομπές για να μιλήσει για όσα γίνονται στον χώρο του θεάματος, έχει εκφράσει αρκετές φορές την αντίθεσή του για το γεγονός ότι δεν τηρούνται τα ωράρια ακριβώς κι αυτήν την φορά ξέσπασε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι καλεσμένων των εκπομπών δεν θεωρούν ότι είμαστε υπεύθυνα άτομα και δεν σέβονται τον χρόνο μας. Πολλές φορές περιμένουμε υπομονετικά σε skype και μπορεί στο τέλος να μην μας βγάλουν καθόλου..Σήμερα όμως ξεπεράστηκε κάθε όριο. Ένα ταξί με πήρε νωρίτερα μισή ώρα από την προκαθορισμένη από το σπίτι μου για να με πάει πρώτα για τεστ κορονοϊού και να με πάει στο Στούντιο ΆΛΦΑ για να βγω ζωντανά σε εκπομπή… Σημειωτέον έφυγα με την ψυχή στο στόμα από την διαδήλωση για να είμαι εντάξει και στην εκπομπή. Είχα εξηγήσει ότι 4.15 το πολύ έπρεπε να έχω φύγει από το στούντιο γιατί είχα άλλη δουλειά στις 6. Δυστυχώς 4.30 ..

διαβάστε αναλυτικά και δείτε το βίντεο με την αντιπαράθεση Μπιμπίλα - Πάνια στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα