Ζέτα Δούκα – Νέο μήνυμα μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών: Αυτογκόλ σημαίνει…

Ζέτα Δούκα – Νέο μήνυμα μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών: Αυτογκόλ σημαίνει…

Οι εξελίξεις στο θέατρο, μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, είναι ραγδαίες. Ακολούθησαν η Αγγελική Λάμπρη, η Τζένη Μπότση και η Λουκία Μιχαλά που κατήγγειλαν άλλο πρόσωπο, ενώ αποκαλύψεις έγιναν και για τον γνωστό σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα από τρεις άντρες ηθοποιούς.

Η Ζέτα Δούκα δέχεται εκατοντάδες μηνύματα τις τελευταίες στο προφίλ της στο Instagram και στην τελευταία της ανάρτηση ευχήθηκε ο Φεβρουάριος να φέρει την κάθαρση που όλοι επιθυμούμε. Πριν από λίγη ώρα, η ηθοποιός ανέβασε ένα story στο οποίο αναγράφονται τα εξής:

«Πληροφορίες προς πάσα ενδιαφερόμενο σε σχέση με την επικαιρότητα: 1) Αυτογκόλ (αγγλ.: own goal) στο ποδόσφαιρο και στα ομαδικά αθλήματα που ισχύει η επίτευξη του τέρματος (γκολ), ονομάζεται η περίπτωση κατά την οποία παίκτης προωθεί τη μπάλα στην εστία (αλλιώς τέρμα) της δικής του ομάδας. Αποτελεί, σχεδόν πάντα, ατυχές συμβάν και προκαλείται από την αποτυχημένη προσπάθεια του αμυνόμενου να αποκρούσει ή να μεταβιβάσει τη μπάλα. Η λέξη χρησιμοποιείται μεταφορικά για κάθε ενέργεια κάποιου που προκαλεί ζημιά στον εαυτό του ή τον κύκλο του (οικογένεια, επιχείρηση κλπ), 2) ο αριθμός 14 είναι μεγαλύτερος του 3…» και χρησιμοποίησε το hashtag #eimasteoloimazi.

https://www.tlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα