Πάνος Βλάχος: Στηρίζει τη Ζέτα Δούκα μετά την καταγγελία της για τον Γιώργο Κιμούλη

Πάνος Βλάχος: Στηρίζει τη Ζέτα Δούκα μετά την καταγγελία της για τον Γιώργο Κιμούλη

Το πρωί της Τρίτης (26/1), η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και κατήγγειλε ότι πριν από χρόνια, ο Γιώργος Κιμούλης την είχε βρίσει και κλωτσήσει, ενώ συνεργάζονταν για την παράσταση «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών.

«Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε να αλλάξει τα λόγια [...] να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει για να μην είναι συγκεντρωμένος επί σκηνής [...] το οποίο έγινε ακόμα πιο έντονο όταν οι κριτικές που βγήκαν για μένα ήταν καλές, αυτό τον θύμωσε ακόμα πιο πολύ» ανέφερε μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Μετά τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα, αρκετοί ήταν εκείνοι που την συνεχάρησαν για το θάρρος της να μιλήσει ανοιχτά. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που υποστήριξαν δημόσια την ηθοποιό μετά την εξομολόγησή της. Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και έγραψε: «Μπράβο Ζέτα Δούκα».

 

Παράλληλα, ένας χρήστης στο Twitter έγραψε: «Υποκλίνομαι στη δύναμη που βρήκε», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Θέλει τρομερή δύναμη και απίστευτο θάρρος για μια γυναίκα να αναφερθεί σε περιστατικό βίας που υπέστη - οποιασδήποτε μορφής - και πόσο μάλλον να αναφερθεί και ονομαστικά στον θύτη!».  «Κλαίω ακόμη με την συγκλονιστική εξομολόγηση» θα πει ένας άλλος χρήστης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα