Σε δύσκολη θέση ήρθε η Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αφού δε μίλησα τότε, δε θα μιλήσω ούτε τώρα

Σε δύσκολη θέση ήρθε η Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αφού δε μίλησα τότε, δε θα μιλήσω ούτε τώρα

Στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε βρέθηκε καλεσμένη η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου με σκοπό να σχολιάσει το φετινό Survivor  και τα όσα συμβαίνουν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, μια ερώτηση την έφερε σε δύσκολη θέση και η τραγουδίστρια η οποία είχε λάβει παλιότερα μέρος στο «Survivor» δε θέλησε να απαντήσει.

Η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε για τους λόγους που την είχαν οδηγήσει τότε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor». Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήρθε σε δύσκολη θέση, τονίζοντας πως αφού δε μίλησε τότε, δε θα μιλήσει ούτε τώρα.

«Στην αρχή είχαμε έρθει όλοι κοντά, μετά απομακρυνθήκαμε. Με τον Γιώργο είχα έρθει κοντά. Είναι πολλοί οι λόγοι που αποχώρησα τότε, δεν ήταν ένας. Δεν ένιωθα ότι ήμουν στο κατάλληλο περιβάλλον που ταιριάζει για μένα. Ένιωθα ανεπιθύμητη εκεί μέσα. Δεν ήταν οι συνθήκες επιβίωσης, εγώ άντεχα, δεν ήταν ούτε καν το ψυχολογικό κομμάτι. Έχει να κάνει με… Και μπούλινγκ έγινε…

Έρχομαι σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή γιατί από τη στιγμή που δεν μίλησα τότε, δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να μιλήσω τώρα και να πω κάποια πράγματα. Για κάποιο λόγο δεν μίλησα τότε», ανέφερε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

https://www.newsbeast.gr