Ευαγγελία Συριοπούλου: Με φλερτάρουν και ο σύντροφός μου χαίρεται

Ευαγγελία Συριοπούλου: Με φλερτάρουν και ο σύντροφός μου χαίρεται

Η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησε για την σχέση που έχει με τον αγαπημένο της Στράτο, ενώ αποκάλυψε αν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον σύντροφο της.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως «έχουμε κλείσει 10 χρόνια σχέσης» και είπε ότι «εμένα ο κόσμος με γνώρισε με τον σύντροφό μου, έχουμε μια σοβαρή και ώριμη σχέση. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι κείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Όλο αυτό που συνέβη μέχρι σήμερα μας έδεσε ακόμα περισσότερο».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως αντιδράει ο αγαπημένος της, όταν την φλερτάρουν στο δρόμο.

«Με φλερτάρουν και είναι πάντα ωραία. Συνήθως κάτι λένε για το ύψος μου. Με λένε “καμαρωτή”, “αρχόντισσα”, “αριστοκράτισσα” κι ο σύντροφός μου χαίρεται. Δεν υπήρξε ποτέ σκηνή μεταξύ μας. Είναι ισορροπημένα τα πράγματα. Είμαστε πολύ καλά και νιώθω ευτυχισμένη. Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, είπε ότι ο σύντροφος της δεν ζηλεύει στις ερωτικές σκηνές της στη τηλεοπτική σειρά «Έλα στη θέση μου».

«Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας και δεν υπάρχει κάποια σκηνή τραβηγμένη. Ο Στράτος θα μου έλεγε ότι εδώ δεν ήσουν καλή. Του αρέσει να είμαι στο 100% σε αυτό που κάνω», είπε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε εάν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του. Η ίδια είπε πως «δεν έχω δει ποτέ το κινητό του, έχω πει όμως ποιος είναι. Ούτε εκείνος. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια. Θέλω να είμαι καλά».

https://www.ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα