Μέγκαν Μαρκλ: Αποκαλυπτικό βιβλίο από την αδελφή της για τις κρυμμένες αλήθειες της

Μέγκαν Μαρκλ: Αποκαλυπτικό βιβλίο από την αδελφή της για τις κρυμμένες αλήθειες της

Ήταν στα σχέδια της από τον Απρίλιο του 2016 , όταν έγινε γνωστή η σχέση της αδελφής της με τον πρίγκιπα Χάρι. Τώρα, η Σαμάνθα Μαρκλ κάνει πραγματικότητα τα συγγραφικά της σχέδια κυκλοφορώντας τα απομνημονεύματά της στα οποία πραγματεύεται τη δυσλειτουργική και ταραχώδη σχέση με την ετεροθαλή αδελφή της, Μέγκαν, ενώ υπόσχεται να αποκαλύψει τις κρυμμένες αλήθειες της οικογένειάς της. Η 56χρονη Σαμάνθα τα λέει όλα στο αποκαλυπτικό βιβλίο της "The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1" που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ την επόμενη Παρασκευή. Η 39χρονηΔούκισσα πλέον ζει στην έπαυλη των 14 εκατ. δολαρίων στη Σάντα Μπάρμπαρα με τον πρίγκιπά της και τον γιο της Άρτσι χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς της αδελφής της «παράλογες».

Οι δύο αδελφές είναι εδώ και χρόνια αποξενωμένες, ενώ φέρεται να έχουν να συναντηθούν από το 2008 αν και η Σαμάνθα έχει υπάρξει πολύ επικριτική σε συνεντεύξεις της για τον χαρακτήρα της Μέγκαν.

Στο βιβλίο υπάρχει η περιγραφή «τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνεται, σε έναν κόσμο όπου οι κοινωνικές ταμπέλες καθορίζουν το ποιος είσαι, πώς ζούμε και πώς βλέπουμε ο ένας τον άλλον» και η υπόσχεση ότι η Σαμάνθα Μαρκλ θα αποκαλύψει τις κρυμμένες αλήθειες της οικογένειάς της. Υπαινίσσεται ακόμη ότι «τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται» και μερικές φορές «η αλήθεια είναι πολύ πιο περίεργη και από τη φαντασία».

Παλαιότερα η Σαμάνθα είχε αποκαλέσει τη Μέγκαν «ρηχή κοινωνική αναρριχήτρια» ενώ την κατηγορούσε ότι πάγωσε τις σχέσεις της με τον πατέρα τους και άλλα μέλη της οικογένειάς τους αποκαλώντας την απάνθρωπη και «δούκισσα της ανοησίας». Πέρυσι τον Φεβρουάριο φέρεται η Μέγκαν να ξέσπασε σε δάκρυα όταν έμαθε ότι η ετεροθαλής αδελφή της σχεδίαζε να γράψει βιβλίο για εκείνη. Η Δούκισσα του Σάσεξ αισθανόταν ότι η αδελφή της την εκμεταλλευόταν, ανέφεραν στενοί φίλοι της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα