Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στέλνει το δικό της μήνυμα για τη νέα χρονιά με μία συγκινητική ανάρτηση

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στέλνει το δικό της μήνυμα για τη νέα χρονιά με μία συγκινητική ανάρτηση

Με μια ξεχωριστή και συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτισε το 2020 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία επεσήμανε πως το 2020 ήταν γεμάτο καθώς σε προσωπικό επίπεδο της προσέφερε τη μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή της, αναφερόμενη στο γεγονός ότι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της. Βρήκα φως και άφησα το σκοτάδι έγραψε η καλλιτέψνις και στέλνει μήνυμα ας μείνουμε πιστοί στη ζωή!.

Όπως έγραψε συγκεκριμένα:

«και κάπως έτσι άφησα πίσω μου το 2020. Σαν ψέματα μου φαίνεται. Τι παράξενη χρονιά! Πόσο διαφορετική για όλους μας σε όλα τα επίπεδα; Με γέλια και με κλάματα. Με αναζήτηση της ελπίδας και με φόβο. Με μοναξιά και με αγάπη. Με τεράστιες εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές που ίσως για καιρό ακόμα θα προσπαθούμε να διαχειριστούμε και να ισορροπήσουμε.

Ανατρέχω στο 2020 και καταλήγω πως ήταν τουλάχιστον γεμάτο... σε προσωπικό επίπεδο μου πρόσφερε την μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή μου και κυρίως στην καθημερινότητα μου με αξία, αγάπη, σεβασμό, μοίρασμα και αυτοπεποίθηση. Βρήκα φως και άφησα το σκοτάδι. Ο νέος χρόνος έρχεται και αγωνιώ τόσο τι θα φέρει. Ας μείνουμε πιστοί στη ζωή! Καλή χρόνια σε όλους σας και ευχαριστώ από καρδιάς για τις στιγμές ζεστασιάς και δύναμης που μοιραζόμαστε πολλά χρόνια τώρα. Τα καλύτερα έρχονται!".

http://www.topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα