Η απόφαση να αποχωρίσει στο απόγειο της καριέρας του

Η απόφαση να αποχωρίσει στο απόγειο της καριέρας του

Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που ο Πασχάλης Τερζής πήρε μια απόφαση ζωής: να εγκαταλείψει τις πίστες. Η απόφαση του λαϊκού τραγουδιστή ξάφνιασε τους πολυπληθείς θαυμαστές του. Τα χρόνια που ακολούθησαν, χαρακτηρίστηκαν κυρίως από την οικονομική κρίση που «χτύπησε» και τη νύχτα, με τον χάρτη και τον τρόπο διασκέδασης να αλλάζει. Αλλά ακόμη και σε αυτές τις μεγάλες αλλαγές, μάλλον όλοι συμφωνούν πως ο Πασχάλης Τερζής τούς λείπει.

Η μελωδική του φωνή, το ευγενικό του παρουσιαστικό και ο απλοϊκός, λαϊκός χαρακτήρας του τον έκαναν αγαπητό στο κοινό, ανέκαθεν τον ένιωθαν έναν από εκείνους και όταν ήταν στην πίστα, ήταν τόσο άμεσος με τον κόσμο, που θαρρούσες πως ένας από την παρέα σου σηκώθηκε να πει ένα τραγούδι.

Ο Πασχάλης Τερζής μέσα από τα τραγούδια του ύμνησε με τη μελωδική του φωνή την αγάπη και μίλησε (και εξακολουθεί να μιλάει) στην πονεμένη σου καρδιά μετά από ένα χωρισμό. Και αυτή τη φωνή οι θαυμαστές του την ακούνε ξανά μέσα από το νέο τραγούδι «Για σένα μόνο» που ερμηνεύει – μετά από πολύ καιρό – με την πολυαγαπημένη του κόρη, Γιάννα.

Ο Πασχάλης Τερζής, λοιπόν, επέστρεψε πριν ένα μήνα - έστω και με αυτόν τον τρόπο - δισκογραφικά. Και πλέον οι θαυμαστές του αναρωτιούνται αν θα επιστρέψει και στις πίστες. Αλλά μάλλον αυτό δύσκολα θα γίνει, αφού η απόφαση του να απέχει από τη νύχτα, μοιάζει με οριστική. Μια απόφαση που πάρθηκε ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του, στις αρχές της περασμένης δεκαετίας....

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα