Γιορτές στην Σκωτία για Τζέραρντ Μπάτλερ και Σοφία Χαρμαντά

Γιορτές στην Σκωτία για Τζέραρντ Μπάτλερ και Σοφία Χαρμαντά

Η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδια για το αγαπημένο ζευγάρι.

Η εξάπλωση της πανδημίας από ότι φαίνεται έχει αλλάξει τα σχέδια του Τζέραρντ Μπάτλερ και της Σοφίας Χαρμαντά για τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων. Το λαμπερό μοντέλο έχει αφήσει τις υποχρεώσεις της και τις μεγάλες πασαρέλες στην Αμερική και βρίσκεται στην πολυτελή έπαυλη του συντρόφου της και γοητευτικού ηθοποιού Τζέραρντ Μπάτλερ στην Σκωτία σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News και της Κορύνας Μανταγάρη.

Μάλιστα στενή φίλη του ζευγαριού δήλωσε: «Επέλεξαν τη Βρετανία ως βάση, καθώς έτσι σκέφτηκαν ότι θα μπορούν να μοιράζονται τον κοινό ελεύθερο χρόνο τους. Πρόσφατα ταξίδεψαν στην Ελβετία, όπου η Σοφία συμμετείχε σε φωτογράφιση. Προσπαθούν, όμως, και οι δυο να μην προβάλουν την σχέση τους στα social media, ειδικά τώρα που η κατάσταση με την πανδημία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και σοβαρή. Όταν χάνονται τόσο άνθρωποι καθημερινά, δεν είναι ωραίο να μιλάς για την προσωπική σου ευτυχία. Όταν η Σοφία έχει κάποιες μέρες κενό από επαγγελματικές υποχρεώσεις, φεύγει από το Λονδίνο και βρίσκεται με τον αγαπημένο της στην Σκωτία, ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας έχουν καθημερινή επικοινωνία. Ο Τζ. Μπάτλερ αγαπά ιδιαίτερα την γενέτειρά του και το σπίτι του εκεί, πολύ περισσότερο μετά την τραγωδία που έζησε το 2018, όταν η κατοικία του στο Λος Άντζελες κάηκε ολοσχερώς κατά την διάρκεια μίας από τις πιο καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Καλιφόρνια.»

Οι δυο τους γνωρίστηκα στην Αμερική πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η Σοφία ταξίδεψε στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρό της για διεθνή καριέρα. Εκεί γνωρίστηκε με τον Τζέραρντ, όπου την έφερε σε επαφή με κορυφαίους μάναντζερ κι αρχικά την φιλοξενούσε ο ίδιος. Μετά το καλοκαίρι η Σοφία αποφάσισε να αποδεχθεί προτάσεις για δουλειά στην Βρετανία κι όχι στη Νέα Υόρκη, για να μη μείνει μακριά από τον αγαπημένο της λόγω της πανδημίας.

https://www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα