Η Μαρία Καβογιάννη εξομολογείται: Είναι πολύ άγριο συναίσθημα – Πολύ δύσκολο

 Σε μια επιλεκτική της συνέντευξη, η Μαρία Καβογιάννη μίλησε στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη και τη Real life για την παύση… μέχρι νεοτέρας των θεατρικών χώρων. Η ηθοποιός, μάλιστα, είχε προλάβει να κάνει πρεμιέρα με το «Τρίτο στεφάνι» στο θέατρο Παλλάς και λίγες εβδομάδες αργότερα έπεσε η αυλαία.

Δεν πρόλαβε να ανέβει το «Τρίτο στεφάνι» και έπεσε άρον άρον η αυλαία του Παλλάς. Να ξεκινήσουμε με αυτό. Κάνατε πρεμιέρα και αποθεωθήκατε και λίγο μετά… κατεβήκατε.

Είναι πολύ άγριο συναίσθημα, πολύ δύσκολο! Παλέψαμε όλοι μας γι’ αυτή την υπερπαραγωγή των Θεατρικών Σκηνών. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και, ενώ είδαμε το κοινό και τους ειδήμονες να μας αγκαλιάζουν με πολύ μεγάλη θέρμη, έπεσε η αυλαία, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα θέατρα λόγω της έξαρσης του ιού… Περάσαμε τις πρόβες με μάσκες, αντισηπτικά, έχοντας αγωνία για το πότε και πως θα ανοίξουμε. Κάναμε πρεμιέρα, πήρε φόρα η παράσταση και πάγωσε με τα νέα μέτρα. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος – γενικότερα και ειδικότερα. Έχουμε αγαπήσει πολύ τη δουλειά αυτή και αναμένουμε το «πράσινο φως» για να επιστρέψουμε στη σκηνή και στους ρόλους μας. Το θέατρο παρηγορεί, ψυχαγωγεί τον κόσμο αλλά κι εμάς!

Ελπίζω σύντομα να ανοίξουν και πάλι τα θέατρα, που είναι οι ασφαλέστεροι χώροι με όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί και τηρούνται με ευλαβικό τρόπο! Δεν βλέπω την ώρα να ανοίξει και πάλι η αυλαία σε όλα τα θέατρα και φυσικά στο Παλλάς και στο «Στεφάνι» μας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα