Ο απίθανος λόγος για τον οποίο ο Macaulay Culkin μπαίνει κάθε Χριστούγεννα σε καραντίνα

Ο απίθανος λόγος για τον οποίο ο Macaulay Culkin μπαίνει κάθε Χριστούγεννα σε καραντίνα
Ο σταρ των ταινιών Μόνος στο Σπίτι, κάθε χρόνο τέτοια εποχή ζει τη δική του… καραντίνα οικειοθελώς, όπως αποκάλυψε στην Ellen DeGeneres την περασμένη εβδομάδα.
 
Παρότι έχουν περάσει σχεδόν 28 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, αυτό δε σημαίνει ότι ο 37χρονος σήμερα ηθοποιός δεν εξακολουθεί να αισθάνεται άβολα από τις αντιδράσεις του κόσμου, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να αποφύγει οποιαδήποτε έξοδο και άρα… συνάντηση.
 
«Δε βγαίνω έξω. Είναι η εποχή μου. Είναι η εποχή Macaulay. Προσπαθώ να βγαίνω έξω ολοένα και λιγότερο εκείνη την περίοδο», είπε στην παρουσιάστρια για την απόφασή του να μένει μέσα στις γιορτές, συπληρώνοντας πως για εκείνον είναι ευχή και κατάρα το γεγονός ότι ακόμη τον αναγνωρίζουν στο δρόμο.
 
«Πώς ένας άνθρωπος μπορεί να μοιάζει τόσο πολύ στον εαυτό του (μετά από τόσα χρόνια) Είναι κατάρα και ευλογία. Μπορώ να μπω σε οποιοδήποτε εστιατόριο θέλω χωρίς κράτηση, αλλά όσο είμαι εκεί όλοι με κοιτάζουν», εξήγησε ο Culkin.
 
Παράλληλα, διευκρίνισε πως πλέον κουράζεται από την ερώτηση αν πρόκειται να γυριστεί συνέχεια της ταινίας Μόνος στο Σπίτι και εξέφρασε την επιθυμία του να ζήσει επιτέλους μία κανονική ζωή.
 
«Το έχω ήδη κάνει αυτό, είμαι 37 τώρα. Με κούρασε για να είμαι ειλικρινής, έκανα σχεδόν 14 ταινίες μέσα σε 6 χρόνια ή κάτι τέτοιο. Έλειπα πολύ από το σπίτι μου, έλειπα από το σχολείο, χρειαζόμουν κάτι άλλο. Ήταν ωραίο να είμαι είμαι γύρω από ανθρώπους στη δική μου ηλικία για μια φορά. Το πιο έξυπνο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω είναι να σταματήσω για 8 χρόνια», επεσήμανε, συμπληρώνοντας πως απέκτησε πρόσβαση στα χρήματα που έβγαλε ως παιδί μετά την ηλικία των 18.
 
Πηγή: Marie Claire
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα