Στράτος Τζώρτζογλου: Ράκος στην κηδεία της μητέρας του

Στράτος Τζώρτζογλου: Ράκος στην κηδεία της μητέρας του

 Βαρύ πένθος για τον Στράτο Τζώρτζογλου καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα Ευτυχία, στην κηδεία της οποία ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε συντετριμμένος και υποβασταζόμενος από τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της μητέρας του Στράτου Τζώρτζογλου, έκανε γνωστή η Βάνα Μπάρμπα με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

"Προσευχηθείτε η..στείλτε τις ευχές σας σε όσους δίνουν τώρα τη μάχη ζωής στα νοσοκομεία της χωράς..και σε όσους,νοιώθουν φόβο . Στην καρδιά τους . Έτσι σαν αλυσίδα θα προστατεύουμε πνευματικά ο ένας τον άλλον. Ευχές αγάπης στον σπουδαίο πατριάρχη Αλβανίας Αναστάσιο..γιατί τους χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ. Όσο για τον πολύ αγαπημένο μου κουμπάρο και φίλο Στράτο Τζώρτζογλου..που έχασε σήμερα την μανούλα του..να έχει κάλο ταξίδι Στρατούλη μου και αύριο θα είμαι εκεί να σου κρατώ το χέρι..στον τελευταίο της χαιρετισμό", έγραψε η Βάνα Μπάρμπα.

Η κηδεία έγινε παρουσία ελάχιστων καλεσμένων ενώ από το τελευταίο αντίο στη μητέρα του Στράτου Τζώρτζογλου δεν έλειψε η Βάνα Μπάρμπα, όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε.

Από το πλευρό του αγαπημένου ηθοποιού δεν έλειψε στιγμή η σύζυγός του Σοφία Μαριόλα, η οποία βρισκόταν διαρκώς δίπλα του κρατώντας του το χέρι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα