Διάσημοι που σόκαραν τον κόσμο με τις αποκαλύψεις στις αυτοβιογραφίες τους

Διάσημοι που σόκαραν τον κόσμο με τις αποκαλύψεις στις αυτοβιογραφίες τους

Είναι διάσημοι, πλούσιοι, ταλαντούχοι, έχουν δόξα, φήμη και εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Με λίγα λόγια έχουν τη ζωή που πάρα πολλοί θα ζήλευαν. Και βεβαίως, μιλάμε για τους αστέρες του Χόλιγουντ, για τους οποίους υπάρχει η άποψη πως ζούνε σε έναν κόσμο γεμάτο χρυσόσκονη, μακριά από έγνοιες, σκοτούρες και προβλήματα.

Αλλά ο, τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Και αυτό μπορούν να το πιστοποιήσουν αρκετοί από τους Χολιγουντιανούς σταρ, οι οποίοι μέχρι να φτάσουν στην κορυφή της δόξας, πέρασαν χρόνια δύσκολα ακόμη κι εφιαλτικά. Και για τους «εφιάλτες» της προ Χολιγουντιανής τους ζωής έχουν μιλήσει οι ίδιοι μέσα από τις αυτοβιογραφίες.
Άλλωστε, το να γράφει ένας διάσημος την αυτοβιογραφία του είναι κάτι σαν… must και όλο και περισσότεροι υποκύπτουν στο να γράψουν τα απομνημονεύματά τους. Αλλά υπάρχουν κι εκείνοι οι σταρ που δεν περιορίστηκαν σε μια γλυκανάλατη αυτοβιογραφία, αλλά αποφάσισαν να ανοίξουν την καρδιά τους και να μιλήσουν για ιδιαίτερα προσωπικά θέματα, σοκάροντας τον κόσμο με τις αποκαλύψεις τους.

Πρόσφατο, παράδειγμα ο Μάθιου Μακόναχι, ο οποίος στην αυτοβιογραφία του για πρώτη φορά αποκαλύπτει ότι βιάστηκε από μεγαλύτερο άνδρα όταν ήταν έφηβος. Αλλά ο γοητευτικός σταρ δεν είναι ο μόνος που έχει κάνει τέτοιους είδους προσωπικές αποκαλύψεις. Υπάρχουν και άλλοι.

Δείτε  τα πιο «σοκαριστικά» παραδείγματα, εξαιτίας των αποκαλύψεων που έκαναν... στο ourlife.gr


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα