Ο Μάρκος Σεφερλής έστειλε εξώδικο στο Καλύτερα δε γίνεται – Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

Ο Μάρκος Σεφερλής έστειλε εξώδικο στο Καλύτερα δε γίνεται – Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

 Δείτε όλα όσα αναφέρθηκαν στον αέρα της εκπομπής.

Εξώδικο στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής για όσα ακούστηκαν από τον σκηνοθέτη Μάνο Καμπίτη στον αέρα του Alpha.

«Να πούμε για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι και ακριβείς και απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που πρωτίστως σεβόμαστε ότι πριν συνδεθούμε με Skype με τον Μάνο Καμπίτη είχαμε ζητήσει και από τον δικηγόρο του Μάρκου αν θέλει να τοποθετηθεί, να βγει τηλεφωνικά. Μας είπε ότι δεν θέλει να πάρει κάποια θέση, θέλει να δω πρώτα την εκπομπή και τους ισχυρισμούς του κυρίου Καμπίτη και θα τοποθετηθεί μετά. Εμείς ιδανικά θέλαμε και τις δύο πλευρές γι’ αυτό διακόψαμε το κύριο Καμπίτη όταν πήγε να ξεφύγει λίγο παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

Ο Κώστας Τσουρός είπε από την πλευρά του: «Είχαμε παίξει πριν ένα βίντεο που είχαμε μέσα τους ισχυρισμούς του κυρίου Σαρρή από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχε ακουστεί και αυτή η άποψη. Επειδή ζητάει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια εγώ μόνο σε αυτό λίγο κολλάω διότι εμείς δεν έχουμε να αποκαταστήσουμε κάποια αλήθεια. Ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν από τον κύριο Καμπίτη και τώρα προβάλλεται και η θέση του κυρίου Σεφερλή.

https://www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα