Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη: Όταν παθαίνω κρίση για λίγα λεπτά ξεχνάω ποια είμαι

Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη: Όταν παθαίνω κρίση για λίγα λεπτά ξεχνάω ποια είμαι

Η Ρένα Κουβελιώτη, η γυναίκα που αντιμετωπίζει με δύναμη την ασθένεια που της προκαλεί συρρίκνωση του εγκεφάλου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση.

«Το έμαθα από το 2015. Το πρόβλημα προέκυψε μετά την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο, πήγα στο νοσοκομείο μου έκαναν αξονική και τα έχασαν γιατί είδαν έναν εγκέφαλο που ανήκε σε μια γυναίκα μεγαλύτερη από μένα. Ξαναέκανα την εξέταση και μου είπαν να το κοιτάξω προσεκτικά γιατί υπήρχε θέμα στον εγκέφαλο μου στο κομμάτι της μνήμης. Γενικά ξεχνάω κάποια πράγματα… Έχω όμως κάποιες κρίσεις και για λίγα λεπτά δεν θυμάμαι καν ποια είμαι. Αλλά σε λίγο περνάει», λέει στην αφήγησή της και συνεχίζει: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Πρέπει να περνάμε όσο πιο πολύ ώρα μπορούμε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα».

Η δημοσιογράφος ανέφερε και το πώς αντιμετωπίζουν την κατάσταση τα παιδιά της: «Τα παιδιά μου το αντιμετωπίζουν με χιούμορ. Μου λένε ότι ξεχνάω. Φοβάμαι μήπως δεν θυμάμαι τα παιδιά μου, αλλά ακόμα και να συμβεί αυτό μετά από κάποια χρόνια, θέλω να μου τα θυμίσουν τα παιδιά μου για να τα ξαναζήσω… να τα ζήσω ξανά. Με έχουν αναλάβει οι καλύτεροι γιατροί που είναι πολύ αισιόδοξοι. Στην αρχή πίστεψα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Δεν είχα. Υπάρχουν κάποιες γονιδιακές εξετάσεις. Το θέμα είναι η πρόληψη. Έχω έναν πολύ ιδιαίτερο εγκέφαλο. Έχω όμως και καλούς γιατρούς που είναι αισιόδοξοι».

Ρένα Κουβελιώτη: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της δημοσιογράφου - Παλεύει με τη συρρίκνωση εγκεφάλου

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα