Στα 19 μου δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή

Στα 19 μου δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερχομό της κορούλας της, τις αλλαγές που έφερε στην καθημερινότητα της αλλά και την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε νεαρότερη ηλικία από γνωστό τραγουδιστή.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την αδυναμία να διαχειριστεί ορθά τη δημοσιότητα. «Φέτος συνειδητοποίησα πόσο λάθος έκανα όλα αυτά τα χρόνια που έλεγα όχι στην τηλεόραση. Ήμουν δύσκολη. Και την Eurovision δεν την εκμεταλλεύτηκα όπως έπρεπε, πολλά πράγματα δεν ήξερα και δεν προφύλαξα και τον εαυτό μου».

«Όταν είχα επιτυχία και θα μπορούσα να δουλέψω στην πίστα, γιατί εκεί βγαίνουν τα χρήματα, εγώ επέλεξα να κάνω συναυλίες στην επαρχία. Όταν ζήταγα χρήματα ήμουν μετρημένη, δεν είχα ψωνιστεί ποτέ για να ζητήσω τρελά λεφτά» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο. «Υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση, και αρκετά έντονη, που αιφνιδιάστηκα. Έγινε σε ηλικία που δεν είχα το θάρρος να αντιδράσω έντονα. Έγινε όταν ήμουν 19 χρονών και μάλιστα από ένα πρόσωπο που δεν το περίμενα. Έχασα και τη δουλειά μου για αυτό. Πρόκειται για γνωστό τραγουδιστή ... Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα