Μπραντ Πιτ: Παντρεμένη η 27χρονη σύντροφός του - Ο ανοιχτός γάμος με 68χρονο επιχειρηματία

Μπραντ Πιτ: Παντρεμένη η 27χρονη σύντροφός του - Ο ανοιχτός γάμος με 68χρονο επιχειρηματία

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το ειδύλλιο του Μπραντ Πιτ με το 27χρονο μοντέλο Νικόλ Ποτουράλσκι όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω της και πληροφορίες για την προσωπική ζωή αλλά και την καριέρα της έρχονται στην επικαιρότητα. Η Νικόλ Γερμανίδα με πολωνική καταγωγή, έχει βάση το Βερολίνο και είναι μοντέλο που εδώ και 10 χρόνια χτίζει βήμα βήμα την καριέρα της ενισχύοντας το προφίλ της στο instagram ενώ συνεργάζεται με δύο από τα καλύτερα πρακτορεία μοντέλων σε Λος Άντζελες και Βερολίνο. Ωστόσο, εκεί που προκαλούνται πολλά ερωτήματα είναι η προσωπική της ζωή. Η Ποτουράλσκι είναι παντρεμένη, με τον 68χρονο Ρολάντ Μέρι, ιδιοκτήτη του πολυτελέστατου εστιατόριου Borchardt, εκεί όπου γνωρίστηκε με τον Μπραντ Πιτ τον Αύγουστο του 2019 και από τότε ζουν ένα δυνατό ειδύλλιο.

Η πρώτη φορά που ο Πιτ επισκέφθηκε το εστιατόριο ήταν το 2009 όταν βρέθηκε στο Βερολίνο για τα γυρίσματα της ταινίας του Ταραντίνο "Άδωξοι Μπάσταρδη". Επέστρεψε στο εστιατόριο όταν επισκέφθηκε και πάλι το Βερολίνο προωθώντας την τελευταία ταινία του Ταραντίνο "Κάποτε... στο Χόλιγουντ" και τότε αντίκρισε τη Νικόλ με την οποία, όπως λένε οι πηγές, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Το μοντέλο βρέθηκε στο Λος Άντζελες λίγες εβδομάδες μετά για μια φωτογράφιση και τότε ξαναβρέθηκε με τον Πιτ ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί στη συναυλία του Κάνιε Γουέστ τον Νοέμβριο του 2009. Ήδη η σχέση τους μετρά έναν χρόνο και μάλιστα κάτω από τη μύτη των παπαράτσι που δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Να σημειωθεί ότι η Νικόλ είναι μητέρα ενός 7χρονου γιου του Εμίλ και αναρτά συχνά φωτογραφίες του στο instagram. Φίλος της είπε στη MailOnline. "Ο Μπραντ Πιτ έρχεται εδώ και χρόνια στο Borchardt και γνωρίζει τον Ρόλαντ. Η Νικόλ ήταν στο εστιατόριο όταν ήρθε να γιορτάσει τη νέα του ταινία. Τον σύστησαν σε εκείνη και αυτή ήταν που του έδωσε το τηλεφωνικό της αριθμό. Η Νικόλ ταξιδεύει πολύ για τη δουλειά της ως μοντέλο και συνδέθηκε με τον Μπραντ Πιτ ενώ ήταν στο Λος Άντζελες για δουλειά". Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, η Νικόλ παραμένει παντρεμένη με τον Ρόλαντ Μέρι, τον 68χρονο εστιάτορα. Ο γιος της πρόσφατα επέστρεψε στο σχολείο στο Βερολίνο αλλά τον προηγούμενο μήνα ήταν στο Μπέβερλι Χιλς με τη μαμά του.

Ο Μέρι αρνήθηκε να σχολιάσει την ερωτική σχέση της συζύγου του με τον Πιτ, αφού ο φωτογραφικός φακός τους "συνέλαβε" στο Λε Καστελέ της Γαλλίας, όμως λέγεται ότι ο Ρόλαντ διατηρεί "φιλοσοφική" στάση για τη "στενή φιλία" της συζύγου του με τον Χολιγουντιανό αστέρα. Φίλος της Νικόλ και του 68χρονου είπε: "Ο Ρόλαντ είναι πολύ φιλοσοφημένος τύπος. Έχει παντρευτεί αρκετές φορές και έχει πέντε παιδιά. Δεν τον ενδιαφέρει αυτή η αρνητικότητα ή ο ζήλιες. Παραμένουν παντρεμένοι και θα μπορούσες να περιγράψεις τη σχέση τους ως "ανοιχτό γάμο"."

Το εστιατόριο του Μέρι είναι εμβληματικό, χρονολογείται από το 1853 και το τιμούν κυβερνητικά στελέχη και διασημότητες που επισκέπτονται τη γερμανική πρωτεύουσα.

 

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα