Κάρμεν Ρουγγέρη: 49χρονη έστησε απάτη χρησιμοποιώντας το όνομά της

Κάρμεν Ρουγγέρη: 49χρονη έστησε απάτη χρησιμοποιώντας το όνομά της

Μήνυση εναντίον μιας 49χρονης που χρησιμοποιούσε το όνομα της Κάρμεν Ρουγγέρη για να εξαπατήσει νέους ηθοποιούς κατέθεσε η ηθοποιός. Πιο συγκεκριμένα, μια 49χρονη γυναίκα έστησε μια απάτη προκειμένου να αποσπάσει χρήματα.

Η ίδια δημοσίευσε μια αγγελία, σύμφωνα με την οποία μπορούσε να βρει δουλειά σε νέους ηθοποιούς σε παράσταση που υποτίθεται σκηνοθετούσε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε να καταβάλλουν το ποσό των 70 ευρώ, προκειμένου να συμμετέχουν σε ανύπαρκτες ακροάσεις.
Την 49χρονη γυναίκα, κατήγγειλε μια νεαρή ηθοποιός από την Πολωνία, η οποία έπεσε θύμα της απάτης και αφού της μπήκαν υποψίες. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και η εν λόγω γυναίκα συνελήφθη.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για αυτό το περιστατικό λέγοντας πως «χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Με ρώτησαν αν ετοιμάζω κάποιο έργο, “η ωραία κοιμωμένη” και αν ψάχνω για ηθοποιούς; Τους απάντησα πως όχι. “Υπάρχει μια αγγελία και μας το έχουν καταγγείλει αυτή τη στιγμή και μάλιστα παίρνουν και χρήματα από αυτούς που κάνουν ακρόαση”, μου είπαν».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα