Ο Ρέππας παραδέχεται πως δεν έχω χρήματα και αυτό έπαιξε ρόλο στην τηλεοπτική μου επιστροφή

Ο Ρέππας παραδέχεται πως δεν έχω χρήματα και αυτό έπαιξε ρόλο στην τηλεοπτική μου επιστροφή

Ποιες είναι οι Μοδίστρες που ετοιμάζουν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου;

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου ετοιμάζουν μετά από χρόνια την τηλεοπτική επιστροφή τους. Οι Μοδίστρες θα είναι το νέο σίριαλ που όπως αποκαλύπτει ο Μιχάλης Ρέππας στην Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη «γράφουμε πυρετωδώς και από Απρίλιο θα αρχίσουμε γυρίσματα. Δεν ξανατρέχουμε , όπως τρέχαμε παλιά. Θα γίνουν όλα στον χρόνο τους, σωστά και όπως πρέπει»!

Ποιες θα είναι, όμως, οι Μοδίστρες; «Είναι τρεις αδελφές που έχουν αναλάβει τον οίκο μόδας της μαμάς τους. Οι δύο ζουν στην Αθήνα και η μία στη Θεσσαλονίκη. Οι τρεις τους μέσα από μια γκάφα, βρίσκονται μπλεγμένες σε μια απίστευτη ιστορία με τον υπόκοσμο, μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Πιο καθαρόαιμη κωμωδία δεν γίνεται!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ρέππας.

Όσο για το αν έπαιξαν ρόλο τα χρήματα που θα πάρει για την επιστροφή του στην τηλεόραση, ο ίδιος είναι αφοπλιστικά ειλικρινής. «Φυσικά και δεν θα σου το κρύψω. Να σου το πω στα μούτρα; Δεν έχω χρήματα και σίγουρα αυτό έπαιξε έναν ρόλο στην επιστροφή αυτή», λέει.

https://www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα