Ψευδή όσα γράφτηκαν για το παιδί μου - Oυδέποτε θα έθεσε σε κίνδυνο την υγεία κάποιου

Ψευδή όσα γράφτηκαν για το παιδί μου - Oυδέποτε θα έθεσε σε κίνδυνο την υγεία κάποιου

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησες να δώσει την δική της απάντηση για όσα ακούστηκαν για την κόρη της,  φοιτήτρια που επέστρεψε από το Λονδίνο όπου φοιτούσε, και που φερόταν να έχει διασπείρει τον κορωνοϊό μετά από πάρτι στη Θεσσαλονίκη  μιλώντας στο Mega.

 Σας μιλώ σαν μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου»

Μετά λύπης μου, σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως είναι καλά και το δικό μου παιδί συμπλήρωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Νωρίτερα η οικογένειά της, έδωσε απάντηση μέσω του δικηγορικού γραφείου του Τέλλου Αγαπηνού για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στον Τύπο.

Ο δικηγόρος της Τέλλος Αγαπηνός ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε διοργάνωσε πάρτι και ουδέποτε διέσπειρε τον κορωνοϊό σε καλεσμένους της, διευκρινίζοντας πως τις αναφερόμενες ημερομηνίες των υποτιθέμενων δεξιώσεων που τις καταλογίζονται βρισκόταν στο Λονδίνο.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η εντολέας του αδίκως κατασυκοφαντείται ότι διέσπειρε τον ιό στη χώρα μας καθότι νόσησε και θεραπεύτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο ούσα α-συμπωματική από τις αρχές του Μαΐου, ήτοι ένα μήνα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα. Εξάλλου, όπως σημειώνει, ουδέποτε παραβίασε τον εγκλεισμό της ούτε βρίσκεται σε ιχνηλάτηση των επαφών της κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ούτε της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας ούτε έχουν αρχίσει δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους μετέχοντες του υποτιθέμενου πάρτι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα