Άσπα Τσίνα: Προβλήματα υγείας για την τραγουδίστρια

Άσπα Τσίνα: Προβλήματα υγείας για την τραγουδίστρια

Η Άσπα Τσίνα με βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Just The 2 Of Us.

«Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα»

«Ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά και να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά.

Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν. Έτσι αποφάσισα να ακούσω τις οδηγίες της γιατρού μου και να ξεκουραστώ γιατί ο οργανισμός μου είναι καταπονημένος. Αποφάσισα να αποχωρήσω από το «Just The 2 Of Us».

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη μέχρι τώρα στήριξη και αγάπη σας. Ο οργανισμός μου θα πάρει τα πάνω του.», έγραψε η Άσπα Τσίνα.

www.in.gr

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Repost @official_mariospriamos Μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία για εμένα το να βρεθώ στην σκηνή του @j2us_gr με την αγαπημένη Coach μου @aspatsinaofficial . Ενα concept εντελώς άγνωστο το να τραγουδήσω σε σκηνή αφού δεν το εχω κάνει ποτέ στην ζωή μου . Είμαι σίγουρος οτι θα περάσουμε καλά θα διασκεδάσουμε και θα γελασουμε όπου αυτός είναι και ο μοναδικός σκοπός και στόχος μου στο παιχνίδι. Το φιλανθρωπικό κομμάτι είναι ο πρωταρχικός λόγος που δέχτηκα να συμμετέχω στο Show και ευχαριστώ για την πρόσκληση. Εύχομαι με την σειρά μου καλή επιτυχία σε όλα τα ζευγάρια , στον παρουσιαστή , στην παραγωγή και σε όλους όσους εργάζονται για ένα όμορφο αποτέλεσμα. #priamosmarios #opentv #j2us #aspatsina

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aspa Tsina (@aspatsinaofficial) στις13 Μάρ, 2020 στις 5:23 πμ PDT