Έχεις μικροβιοφοβία και θέλεις να ταξιδέψεις με τον κορονοϊό; Κάν' το όπως η Ναόμι

Έχεις μικροβιοφοβία και θέλεις να ταξιδέψεις με τον κορονοϊό; Κάν' το όπως η Ναόμι

Η Ναόμι Κάμπελ είναι γνωστό πως έχει μικροβιοφοβία, κι έτσι, αυτή την περίοδο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, φροντίζει να κυκλοφορεί....δέκα φορές πιο προστατευμένη απ' ότι πριν!

Πρόσφατα, το σούπερ μόντελ ταξίδεψε με αεροπλάνο, και -όπως ήταν φυσικό- έλαβε όλα τα μέτρα προστασίας για να μην κινδυνεύσει, σε σημείο μάλιστα που έμοιαζε με... αστροναύτη!

Η ιδιότροπη Ναόμι, δεν φόρεσε μόνο μάσκα (που είναι ούτως ή άλλως υποχρεωτική) και γάντια, αλλά έβαλε και μία ολόσωμη φόρμα, γυαλιά και προστατευτική προσωπίδα

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

On the move...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις16 Μάι, 2020 στις 1:15 μμ PDT

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το μοντέλο σε αυτή την κατάσταση. Στις αρχές Απριλίου είχε αναρτήσει και πάλι ένα βίντεο στο instagram, όπου βρίσκεται στο αεροδρόμιο σε παρόμοια κατάσταση.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Can’t believe it’s been 1 month in quarantine. Make sure to stay safe, wash your hands, wear a mask and we’ll get through this together. ( FOOTAGE IS 1 MONTH OLD )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις8 Απρ, 2020 στις 3:07 μμ PDT

Επίσης, η ίδια, σε άλλο βίντεο, έλεγε πως λαμβάνει όλα αυτά τα μέτρα γιατί "δεν είναι μία αστεία στιγμή" και "ετσι νιώθει πιο άνετα να ταξιδεύει".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα