Ράνια Τζίμα: Έχασα την αυτοκυριαρχία μου, έκλαιγα με λυγμούς

Ράνια Τζίμα: Έχασα την αυτοκυριαρχία μου, έκλαιγα με λυγμούς

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχωρεί η Ράνια Τζήμα στο Secret των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαυρίδη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Mega μίλησε για την απαιτητική περίοδο της καραντίνας αλλά και τη στιγμή που την λύγισε στον αέρα!

Συνεπής, ειλικρινής, με αστείευτο πάθος για τη δουλειά της, η Ράνια Τζίμα αποτελεί ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του Mega καθώς έχει κατορθώσει να γίνει η καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών.

“Ήταν ούτως ή άλλως κάτι πρωτόγνωρο, οπότε αυτό καθαυτό το έκανε και πολύ δύσκολο… Δεν είχε καλύψει ποτέ κανείς μας μια πανδημία! Δεν έμοιαζε με κανένα άλλο πεδίο ρεπορτάζ που γνωρίζαμε. Οι ειδικοί μιλούσαν για τον “αόρατο εχθρό” και για εμάς επίσης ήταν ο άγνωστος Χ. Αισθανόμασταν ότι προχωρούσαμε σε τελείως αχαρτογράφητα νερά” σημειώνει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. “Αυτό που έκανε τα πράγματα ακόμα δυσκολότερα ήταν ότι έπρεπε πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν συγχωρείται το παραμικρό λάθος. Όχι, δεν συγχωρείται το παραμικρό λάθος όταν μιλάμε για δεδομένα που έχουν να κάνουν με ανθρώπινες ζωές, φάρμακα, εμβόλια και ειδικούς επιστήμονες. Υπήρχε, όμως, και η άλλη διάσταση. Για πολλούς ανθρώπους ήμασταν και η μοναδική παρέα που μπορεί να είχαν τις μέρες του αποκλεισμού”.

Ποια ήταν, όμως, η στιγμή που η Ράνια Τζίμα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί στον αέρα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Mega;

“Μέσα σε όλα αυτά έχεις να αντιμετωπίσεις και τους δικούς σου φόβους. Στην υπόθεση Τοπαλούδη πραγματικά έχασα την αυτοκυριαρχία μου, λύγισα. Υπήρξε στιγμή σε απευθείας σύνδεση για την υπόθεση που για πρώτη φορά έκλαιγα με λυγμούς και δεν μπορούσα να σταματήσω. Ακόμα και τώρα με ζορίζει αφάνταστα. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που περνά η οικογένεια. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποστασιοποιηθείς”.