Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψή του για την τελευταία θεατρική έξοδο της οικογένειας Τοπαλούδη

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψή του για την τελευταία θεατρική έξοδο της οικογένειας Τοπαλούδη

Οι γονείς και ο αδερφός της αδικοχαμένης φοιτήτριας παρακολούθησαν θεατρική παράσταση του γνωστού ηθοποιού Χάρη Ρώμα

Ο Χάρης Ρώμας με μία ανάρτηση του στο Facebook, αναφέρθηκε στην επίσκεψη της οικογένειας της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στην παράσταση «Ο βαφτιστικός της κυρίας» στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι ήταν τιμή του που γνώρισε τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και τον αδερφό της, και συμπλήρωσε ότι ο χαμός της άτυχης φοιτήτριας πρέπει να γίνει έμπνευση για όλους ώστε να μην ξανασυμβεί ποτέ. Μάλιστα τη μακροσκελή του ανάρτηση συνόδευσε με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος, ο πατέρας της φοιτήτριας και ο αδερφός της.

«Ο κύριος και η κυρία Τοπαλούδη αλλά και ο μονάκριβος αδερφός της μαρτυρικής Ελένης, ζήτησαν να έρθουν στο θέατρο και μάλιστα αυτό έγινε στην τελευταία παράσταση του "Βαφτιστικού της κυρίας" δεδομένου ότι από την επόμενη ημέρα αποφασίστηκε να κλείσουν τα θέατρα λόγω κορονοϊού.

Είχα αποφασίσει να μην πω τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη και να βγει η απόφαση που όλοι περιμέναμε. Τώρα που η οικογένεια αισθάνεται ότι η Ελένη δικαιώθηκε (εν μέρει βέβαια) τους εκφράζω τον σεβασμό μου και την συγκίνησή μου για όσα φοβερά τους συνέβησαν.

Η τιμή για το ότι επέλεξαν την παράσταση μου ώστε να ξεφύγουν δύο ώρες από τον ζόφο που τους ακολουθεί είναι τεράστια. Και φυσικά μέσα μου ξέρω ότι και αυτές τις δύο ώρες η απόδραση ήταν προσχηματική. Και η ταφόπλακα της Ελένης ήταν εκεί και πίεζε με δύναμη το στήθος τους.

Ας γίνει η Ελένη σύμβολο για όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται για να γλυτώσουν την κακοποίηση και τα ακόμη χειρότερα. Ας κάνουμε όλοι ένα "τείχος" για να τις προστατεύσουμε» έγραψε στην ανάρτησή του ο δημιουργός του «Καφέ της Χαράς», Χάρης Ρώμας.