Τι συμβαίνει τελικά με τον Brad Pitt; Η καραντίνα, το νέο κορίτσι και το ταλέντο του

Τι συμβαίνει τελικά με τον Brad Pitt; Η καραντίνα, το νέο κορίτσι και το ταλέντο του

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον Brad Pitt και τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του. Μια θα είναι για την Jennifer Aniston και τη φήμη ότι ρώτησε την Angelina Jolie αν μπορούν τα παιδιά της να την αποκαλούν μαμά. Μια ότι περνάνε μαζί την καραντίνα, αφήνοντάς μας άφωνες. Και, φυσικά, μέσα σε όλα αυτά, ακούγεται όλο και περισσότερο το σενάριο ότι είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Alia Shawkat.

Ειδικά με την τελευταία έχουμε δει φωτογραφίες να τους απαθανατίζουν μαζί και δεδομένου του χρόνου που τα διάφορα Μέσα ισχυρίζονται ότι μοιράζονται δε θα μας έκανε καμία απολύτως εντύπωση.

Τώρα, το PinkVilla ισχυρίζεται ότι Brad και Alia περνάνε κάθε βράδυ της καραντίνας μαζί και ότι την έχει συστήσει στους φίλους του μέσα video-calls.

Άλλο Μέσο και συγκεκριμένα το New Idea, ισχυρίζεται ότι οι δυο τους κάνουν πολλές δραστηριότητες μαζί, όπως μαγειρική, με τον ηθοποιό, μάλιστα, να προσπαθεί να την εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του σε αυτή.

Αυτό, όμως, δεν είναι το μοναδικό σημείο που αποτελεί κοινό έδαφος ανάμεσά τους. «Η συλλογή του Brad με βιβλία τέχνης, το να κοιτάζουν μουσεία online, το να βλέπουν παλιές ταινίες», βρίσκονται ανάμεσα στις ασχολίες που κάνουν μαζί.

Αν τα παραπάνω ισχύουν, τα πράγματα φαίνεται να έχουν προχωρήσει αρκετά μεταξύ τους. Οπότε, μένει να δούμε στη συνέχεια αν θα συνεχίσουν να δηλώνουν φίλοι ή όχι.

www.queen.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα