Άλλος άνθρωπος η Adele: Με μίνι φόρεμα και πιο αδύνατη από ποτέ!

Άλλος άνθρωπος η Adele:  Με μίνι φόρεμα και πιο αδύνατη από ποτέ!

Εδώ και αρκετό καιρό η διάσημη τραγουδίστρια Αντέλ (Adele) απασχολεί τα media όχι με τα νέα της τραγούδια, αλλά με τον αγώνα της να γίνει ένας... «άλλος άνθρωπος». Η Βρετανίδα superstar έχει αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα, αφού μετά από 8 χρόνια σχέσης και ένα παιδί, χώρισε από τον σύζυγό της, Σάιμον Κονέσκι. Ο χωρισμός έδωσε στην Αντέλ μια ώθηση να ανοίξει ένα άλλο κεφάλαιο τη ζωή της.

Πηγή είχε δηλώσει στην Sun: «Η Αντέλ απολαμβάνει το νέο της πρόγραμμα γυμναστικής Reformer Pilates και φαίνεται πως έχει αποδώσει καρπούς. Είναι σημαντικό που έχασε βάρος και οι φίλες της είναι ενθουσιασμένες που τη βλέπουν έτσι. Έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της». Έχει κόψει τη ζάχαρη, κάνει προπονήσεις με βάρη και προσέχει τη διατροφή της. Σύμφωνα με τη Mirror, το «χεράκι» του στη μεταμόρφωση της Αντέλ έχει βάλει και η μέθοδος The Body Coach του Joe Wicks. 

Ανανεωμένη και φανερά αδυνατισμένη, η Αντέλ γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και μαύρες γόβες. Σε σχετική ανάρτηση στο Instagram έγραψε: «Ευχαριστώ για την αγάπη γενεθλίων. Ελπίζω όλοι να μένετε ασφαλείς και υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της τρελής περιόδου. 2020, εντάξει, αντίο και ευχαριστώ», κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους γιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και ρισκάρουν τη ζωή τους λόγω κορονοϊού.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα