Η απάντηση Αρναούτογλου στον Κανάκη: Δεν θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα

Η απάντηση Αρναούτογλου στον Κανάκη: Δεν θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα

Απάντηση έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από την εκπομπή του «Live Tonight» το βράδυ της Παρασκευής (3/4) στον Αντώνη Κανάκη και στη σκληρή κριτική του. «H πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και με το θράσος να περάσει σαν δική τους σκέψη, πρωτοβουλία και πάει λέγοντας» είπε ο Αντώνης Κανάκης για την εκπομπή του Αρναούτογλου και εκείνος απάντησε λέγοντας πως παρόμοιες εκπομπές κάνει χρόνια και πως αποφάσισε να κάνει αυτή την εκπομπή επειδή του ζητήθηκε από το κανάλι, μόνο και μόνο για να περάσει ο κόσμος καλά αυτές τις δύσκολες ημέρες της καραντίνας.

Συγκεκριμένα είπε: «Θα μπρορούσα να πω όχι στην πρόταση του κ. Ποφάντη επειδή η εκπομπή μου είχε τεράστια επιτυχία και θα μπορούσα να του αρνηθώ, να κάτσω σπίτι μου και να κοιμάμαι, αλλά του είπα "πάμε" και δεν κοιτάω τα lead in όπως λένε κάποιοι. Γιατί η εκπομπή αν δεν είναι καλή ο κόσμος θα φύγει, κι ας πάρει καλή πάσα. Δεν το σκέφτηκα όμως καθόλου, όπως κάποιοι άλλοι τιμητές των πάντων που αν δεν έχουν καλό lead in δεν βγαίνουν καν στον αέρα. Δεν είχαμε πολλά μέσα, λέω στον κ. Ποφάντη "τι να κάνουμε όμως… ρεπόρτερ δεν έχουμε πλατό δεν έχουμε… οι καλεσμένοι φοβούνται δεν έρχονται και με το δίκιο τους. Να κάνουμε τηλεφωνικές γραμμές που τις ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί τις κάνω καμιά 20αριά χρόνια από τότε με τον Μουτσινά, να κάνουμε βίντεο από το YouTube που τα παίζουν όλοι";

Και μου λέει "κάνε ότι νομίζεις αρκεί να περάσει καλά ο κόσμος". Και θέλω σε μια συνέντευξή του, ο κ. Ποφάντης να πει ακόμη έναν λόγο που το έκανα αυτό, ενώ θα μπορούσα να αρνηθώ… Ακούσαμε… ακούσαμε τόσες πολλές ανοησίες, αλλά θα πω κάτι. Είχα ετοιμάσει πάρα πάρα πολλά για απάντηση σε αυτόν τον κύριο (εννοεί Α. Κανάκη) πάρα πολλά και εσείς που βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα θα παθαίνατε πατατράκ. Όμως λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα δεν θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα, να χάνουμε ζωές, παιδιά να μην μπορούν να αγκαλιάσουν τη μάνα τους και να κάνουμε ξεκατίνιασμα τηλεοπτικό και να ασχολούμαστε, συγγνώμη για τη φράση, με μ@λ@κίες. Αλλιώς δεν έχει καμία ουσία ότι ήρθαμε εδώ. Κλείνω το θέμα και υπόσχομαι ότι θα απαντήσω όταν τελειώσει αυτή η ιστορία γιατί πιο σημαντικό είναι να περνάμε καλά και όχι όλο αυτό το ξεκατίνιασμα από τάχα σοβαρούς ανθρώπους» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.