Angelina Jolie: Δύο από τις κόρες της υποβλήθηκαν σε σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις

Η Angelina Jolie με άρθρο της στο περιοδικό Time για την ημέρα της γυναίκας, αποκάλυψε πως τους τελευταίους δύο μήνες δύο από τις κόρες της έχουν υποβληθεί σε σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις.

 Η 44χρονη ηθοποιός, ανέφερε συγκεκριμένα:

"Πέρασα τους τελευταίους δύο μήνες εντός και εκτός χειρουργείων με τη μεγαλύτερη κόρη μου και λίγες ημέρες πριν παρακολούθησα τη μικρότερη αδερφή της να υποβάλλεται σε εγχείρηση για τους γοφούς της. Ξέρουν ότι το γράφω αυτό, γιατί σέβομαι την ιδιωτική τους ζωή και το συζητήσαμε μαζί και με ενθάρρυναν να γράψω. Κατανοούν ότι το να περνούν από ιατρικές προκλήσεις και να παλεύουν για να επιβιώσουν και να θεραπευτούν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είναι υπερήφανες.

Είδα πως όλα μου τα κορίτσια σταμάτησαν τα πάντα και έθεσαν η μία την άλλη ως προτεραιότητά τους, αισθάνθηκαν τη χαρά να φροντίζουν εκείνους που αγαπούν», πρόσθεσε για να καταλήξει: «Οπότε, εύχομαι αυτήν τη μέρα να εκτιμάμε όλοι τα κορίτσια. Να νοιαζόμαστε για αυτά. Και να ξέρουμε πως όσο πιο δυνατά μεγαλώνουν, τόσο πιο υγιή θα είναι και περισσότερα θα προσφέρουν στην οικογένειά τους και στην κοινωνία".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα