Η Ραμόνα Βλαντή και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ακυρώνουν απολαυστικά η μία την άλλη

Η Ραμόνα Βλαντή και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ακυρώνουν απολαυστικά η μία την άλλη

Η Ραμόνα Βλαντή και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αγαπιούνται βαθιά. Η αγάπη τους είναι τόσο μεγάλη που όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο αποφεύγουν η μία την άλλη για να αποφύγουν τις συγκινήσεις. Το μοντάζ του Happy Day, όμως, τις ένωσε και ο λόγος της μιας ακυρώνει απολαυστικά τον λόγο της άλλης!

Ραμόνα: Εγώ δεν έχω θέμα. Την Αλεξάνδρα τη συμπαθώ, αλλά μετά τις δηλώσεις που έκανε, θεωρώ ότι δεν έχουμε να πούμε και πολλά.
Αλεξάνδρα: Πολλές φορές έχουμε πει για, αλλά μετά, με τις δηλώσεις που κάνει είναι σαν να το παίρνει πίσω. Είναι πολύ ψεύτικο να μιλάς έξω και μετά να σε κράζει στην κάμερα. Εκτός αν το κάνει για να δημιουργεί αντιδράσεις.

 

Ραμόνα: Αν μου πει γεια, φυσικά και θα ανταποδώσω. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα γυρίσει την πλάτη, δεν είμαι κομπλεξική.
Αλεξάνδρα: Το κάνει ξεκάθαρα για να είναι στην επικαιρότητα. Αλλιώς δεν θα με χαιρετούσε έξω. Αν δεν με συμπαθούσε δεν θα με χαιρετούσε καθόλου.
Ραμόνα: Την έκανα unfollow γιατί το περιεχόμενο στο instagram δεν ήταν της αισθητικής μου. Έχω κάνει πολλές unfollow γι’ αυτό τον λόγο.
Αλεξάνδρα: Εγώ νιώθω ότι είμαι η χαρά της ζωής, η Ραμόνα είναι λίγο black life.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα